Каналът ще предложи 10 топ премиерни заглавия, сред които е

...
Каналът ще предложи 10 топ премиерни заглавия, сред които е
Коментари Харесай

bTV Story стартира на 11 декември с 48 часа премиерно съдържание седмично

Каналът ще предложи 10 топ премиерни заглавия, измежду които е и сериал с номинация за „ Еми “

 

От 11 декември (понеделник) новият канал в фамилията на bTV Media Group – bTV Story и правоприемник на bTV Lady, ще се настани в домовете на феновете, с цел да им предложи едни от най-чаканите, хитови и коментирани сериали и филми от целия свят в разнообразни жанрове. Цели 48 часа премиерно наличие седмично чакат феновете на сантименталните, трагичните и престъпните поредици с 10 топ заглавия от Турция, Бразилия, Мексико, Южна Корея, Англия и Франция – 7 министър председатели в делничните дни от 16:00 до 00:00 ч. и още 3 премиерни заглавия през уикендите от 20:00 до 00:00 ч.

 

Един от най-популярните турски сериали в българския ефир сега – „ Опасно прелъщение “, става част от програмата на bTV Story още в деня на неговия старт. От 11 декември (понеделник) единствено феновете на новия фамилен канал ще имат опция да проследят дългоочакваната развръзка на известния сериал, а финалните епизоди на шестия финален сезон ще се излъчват без прекъсване 7 дни седмично от 21:30 ч.

 

В същия ден в прайм-тайма bTV Story ще предложи тематичен блок с премиерни заглавия. Две от най-провокативните, качествени и високобюджетни турски международни сензации – „ Семейството “ и „ Златно момче “  ще сграбчен вниманието на феновете и ще се излъчват редом със международната им премиера в над 180 страни. Епизодите на сагата с Къванч Татлъту, която съумя да разбуни духовете с ексцентричния си сюжет, основа на който е психоанализата, ще се излъчват в делничните вечери от 19:00 ч. Веднага след него е ред на тоталния хит „ Златно момче “. Необикновената любовна история на двама млади, чиято смела и бурна връзка провокира интернационален отзив и трансформира сериала в едно от най-популярните заглавия за 2023 година в целия свят, феновете ще могат да проследят всяка делнична вечер от 20:00 ч. в епизоди от по час и половина. 

 

Всяка делнична вечер от 22:30 ч. bTV Story ще зарадва многочислените почитатели на азиатското кино с премиерната корейска лента „ Не съм робот “ – история за богат бизнесмен с алергия към хора, който живее изолиран живот и поддържа връзка само със своя робот, който след това се оказва… жив човек. Европейските продукции ще бъдат показани от френския сериал „ Ослепително слънце “, чиито премиерни епизоди ще се излъчват всеки делник от 16:00 ч.

 

В седмицата на старта на bTV Story феновете на теленовелите също ще бъдат зарадвани с двата най-големи шлагера в Латинска Америка за последното десетилетие – „ Мащехата “ и „ Пантанал “. На 14 декември от 17:00 часа стартира мексиканският „ Мащехата “, който наблюдава разтърсващата история на жена, наказана на 35 години затвор за закононарушение, което не е направила. Веднага след него започва международният хит„ Пантанал “ – бразилски сериал с номинация за най-хубава теленовела на тазгодишните награди „ Еми “, гледан от над 150 милиона фенове единствено в родината си. Историята за една буйна и необуздана обич, разрастваща се на фона на едно от най-красивите места на земята ще се излъчва от 14 декември, всеки делник от 18:00 ч.

 

От 16 декември, всяка събота и неделя от 20 часа, са непокътнати за премиерната младежка поредица „ Чуй ме “. Уикендите по bTV Story ще предложат на зрителите специалния късен слот, където място намират най-интригуващите заглавия в престъпния род от целия свят. Какви ще са новите мистерии, с които ще се сблъска хипохондричният контрольор със закоравяло сърце на известната крими поредица „ Сезар Вагнер “, следва да разберем в съботните вечери от 22:30 ч. А от 17 декември (неделя) започва излъчването на английския сериал „ Криминалните случаи на Мис Марпъл “. Сложните и заплетени закононарушения, с които се заема героинята на Агата Кристи, ще бъдат ловко разгадавани всяка неделна вечер от 22:30 ч.

 

Новият канал bTV Story ще резервира позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори в България.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР