Каналът се позиционира като парламентарна телевизия. Той публикува коментари на

...
Каналът се позиционира като парламентарна телевизия. Той публикува коментари на
Коментари Харесай

YouTube блокира канала на Държавната дума. Захарова твърди, че видео хостингът „си е подписал присъдата“

Каналът се нарежда като парламентарна телевизия. Той разгласява мнения на депутати, излъчвания на съвещания на Държавната дума и авторски стратегии. Твърди се, че каналът има 145 000 клиенти и общо над 100 милиона гледания.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява дейностите на YouTube в своя Telegram канал - прикани за подготовка за блокиране на видео хостинга в Русия.

„ Явно YouTube е подписал личната си присъда. Запазете наличието, прехвърлете го на съветски платформи. И то бързо ", сподели Захарова.

Роскомнадзор изиска да възвърне достъпа до канала на Държавната дума и съобщи, че блокирането на Дума ТВ „ пречи на разпространяването на информация и свободния достъп до нея “.

„ Американската ИТ компания се придържа към ясно изразена антируска позиция в осведомителната война, разгърната от Запада против нашата страна. Видео хостингът е основна платформа за разпространяване на имитации, дискриминиращи формалните съветски източници на информация ", отбелязва RKN в негова позиция.

Ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин назова блокирането „ следващото доказателство за нарушение на правата и свободите на жителите ". " Съединени американски щати желаят да получат монопол върху популяризирането на информацията. Не можем да позволим това ", написа още той в Telegram.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР