Kanal3.bgкоментар на Илиана БеновскаКанал 3Тя бързешком си подаде оставката, за

...
Kanal3.bgкоментар на Илиана БеновскаКанал 3Тя бързешком си подаде оставката, за
Коментари Харесай

Беновска: Г-жо Нинова, след конгреса на БСП Оркестърът за сватби и погребения“ на Брегович за какво ще ви пеят?

Kanal3.bg

коментар на Илиана Беновска

Канал 3

Тя бързешком си подаде оставката, с цел да не й я изискат

В деня на 143-та годишнина от гибелта на Христо Ботев и в памет на героите, починали за свободата и независимостта на България, седмица след евроизборите да си напомним една Ботйова мисъл: " Днес за през днешния ден политиката в света е такваз, каквато постоянно си е била, сиреч, както споделя остарялата поговорка: " Атовете се ритат, магаретата теглят. “

Премиерът Бойко Борисов също си спомни за магаретата: " Когато върших избори с 90% рейтинг, магаре да бях вързал за народен представител, щяха да го изберат. " И пусна бариерата пред " магарета с шпайкове “ в ГЕРБ.

И в този ред на копитни животни се сещам за Корнелия Нинова, ездачката на черна кобила. Нинова загуби евроизборите и усети, че не е " обюздила “ " черната кобила “ Българска социалистическа партия.

Чу заканата на Георги Гергов, факторът, който я направи ръководител на Българска социалистическа партия: " Има правилник! Свиква се конгрес и той взема решение какво ще вършим. Не може да прехвърлим от болната глава на хубавичко глава проблемите и да идем долу, по места да се караме с хората. Те не са отговорни. Виновни са тези, които бяха на върха и които даваха всички направления какво вършим в тази акция. Няма по какъв начин да станем еднолична партия. Това е Българска социалистическа партия! Това е партия, която е на дядо ми, на татко ми! Ние сме друга партия, имаме хрумвания, имаме дела, имаме неща, които не желаеме да загубим. Някои хора си мислят, че могат да си вършат каквото си желаят в Българска социалистическа партия. Това няма да го позволим, благодаря! “

И Нинова бързешком си подаде оставката, с цел да не й я изискат и тъй като обстоятелствата й демонстрираха, че детската й фантазия да измести Борисов, и Нинова да стане министър председател, е през „ крив макарон “.

Миналата година " Оркестърът за сватби и погребения “ на Горан Брегович подвигна " гребена “ на Нинова на Бузлуджа и тя метна гюбеци, като на женитба. Дали, пък, Георги Гергов няма да докара Брегович, не за женитба, а за " жалейка “ на Нинова на връх Бузлуджа след конгреса на Българска социалистическа партия?! Защото, явно, 100-летницата Българска социалистическа партия е мобилизирана да не бъде приватизирана от Корнелия Нинова като " Техноимпекс “.

На " дузпата “ е Борисов. С инвазивна топка. На игрището стават и смени: Доган помоли за амнистия, Делян - в Парламента. Скоро ще разберем " що е то “?

А Цветан Цветанов е вън от ГЕРБ. Дали, пък, Веско Маринов не му е пратил sms: " Горчиво вино, дано, ни опива че същинското вино е горчиво - за подсладено няма да те дам! “ и да го предложения за импресарио?

Г-жо Нинова, след конгреса на Българска социалистическа партия " Оркестърът за сватби и погребения “ на Брегович защо ще ви пеят?

Аз съм Беновска. И запитвам.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР