Kанадският премиер Джъстин Трюдо завладя вниманието на потребителите в Инстаграм

...
Kанадският премиер Джъстин Трюдо завладя вниманието на потребителите в Инстаграм
Коментари Харесай

Канадският премиер стана хит в мрежата с тази СНИМКА

Kанадският министър председател Джъстин Трюдо завладя вниманието на потребителите в Инстаграм със фотография с нова брада.

Снимката е оповестена от персоналния фотограф на премиера. Той е снимал замисления Трюдо в непосредствен проект, като усещане прави прилежно завършената му къса посребрена брада.

Публикацията в Инстаграм провокира стихия от реакции и апела "Искаме отговори за брадата ". Потребителите в Туитър също се развълнуваха от тематиката и хаштагът #trudeaubeard се популяризира скоростно.

Трюдо и преди се е появявал с брада, даже и с мустаци, до момента в който беше в съпротива. Но откогато е министър председател, постоянно е безпрепятствено избръснат.

От канцеларията му към този момент няма отговор на журналистическите запитвания дали министър председателят има намерение да поддържа новия си външен тип.
Канадският публицист и коментатор Шинан Говани означи, че брадата на Джъстин Трюдо буди мемоари за татко му Пиер Трюдо, който през 1979 година поддържал сходна, до момента в който бил в съпротива.

"Ако някой международен политик може да прокара подобен бруклински изобретателен тип, това е Джъстин - сподели Иън Капстик, фешън съветник на доста политици. - Това обаче е рискова игра на този стадий - да желае да притегли вниманието с брада, когато светът гори ".

Брадите не са нормални за актуалната политика и хората нормално виждат, когато водеща политическа фигура смени по този метод външния си тип, отбелязва Би Би Си. В Съединени американски щати да вземем за пример политиците се появяват обществено с бради, когато изгубят избори или са в съпротива.

През 2015 година тогавашният ръководител на Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати Пол Райън разгласява своя фотография с брада в Инстаграм и означи, че е първият ръководител на Камарата с брада от съвсем 100 година

Решението му да промени на безпрепятствено обръснатото лице тогава разбуни духовете. Само към 5 на 100 от членовете на Конгреса на Съединени американски щати са с бради по това време, сподели изследване на преподавателката по политически науки в университета на Оклахома Ребека Херик.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР