Канадският премиер Джъстин Трюдо минаваше от една маса на друга,

...
Канадският премиер Джъстин Трюдо минаваше от една маса на друга,
Коментари Харесай

Канадският премиер си поръча... пържено пиле

Канадският министър председател Джъстин Трюдо минаваше от една маса на друга, разговаряше с хората и позираше за селфита в заведение от верига за бързо хранене в Манила, където очарова хората за повторно през последните две години, съобщи Ройтерс. Трюдо, който е в Манила за срещата на районните водачи, се отби в ресторант на Джолибий фудс (Jollibee Foods Corp) след посещаване в прилежаща акушеро-гинекологична клиника, която поддържа фамилно обмисляне - сложна тематика в обитаемоте най-вече с католици Филипини.
 Канадският министър председател Джъстин Трюдо БГНЕС
Той поздрави съвсем всички в заведението, ръкува се и се прегръща с почитатели, откакто си поръча пържено пиле и ягодов шейк.

" Мога ли да си го взема за из път? Ще го хапвам в колата ", сподели Трюдо, след което мина зад щанда за фотография с личния състав на Джолибий.
 Канадският министър председател Джъстин Трюдо БГНЕС
По-рано, когато кацна на летище " Кларк ", усмихнатият Трюдо се смеси с голям брой от деца, с ъбрали се, с цел да поздравят формалните лица, идващи за срещата на върха (на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия - АСЕАН). С някои той се поздрави посредством жеста " дай пет ", а на други помаха.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР