Канадка отпразнува 100-годишен юбилей, след като е изминала 10 000

...
Канадка отпразнува 100-годишен юбилей, след като е изминала 10 000
Коментари Харесай

Столетничка разкри най-голямата тайна на дълголетието

Канадка отпразнува 100-годишен празник, откакто е минала 10 000 км за пет години, заяви Parksville-Qualicum Beach News. Тя разкри и тайната на своето здраве и дългоденствие.

Мъртъл Пърчиз означи едновековната си годишнина на 11 януари. Тя описа, че е почнала работа като продавачка на семена, когато е била на 12 години. Оттогава в продължение на 88 години се стреми да бъде дейна и се пробва да изминава по няколко километра всеки ден. Дълголетничката толкоз обича да върви, че нейният наследник й купил крачкомер. Благодарение на устройството се оказа, че през последните пет години старата канадка е минала 10 000 километра - все едно да прекоси Канада от запад на изток и назад. 
Майка изостави недоносеното си бебе в снега, гушнало прочувствено писмо
Недоносено бебе беше открито изоставено в снега в навечерието на Нова година. Бебето е било увито с записка от майката, в която обясня...
Прочети повече
Като аргументи за дълголетието си дамата уточни дейния метод на живот, спорта и йога, както и позитивното мислене. „ Опитвам се да виждам позитивно и да се съсредоточвам повече върху светлите страни на живота “, показа тайната си героинята на деня. 

Напоследък за дамата става по-трудно да върви при неприятно време, само че в дните, когато не може да прави постоянни разходки, тя избира извършения, които могат да се вършат вкъщи. 

По-рано 106-годишна жителка на Съединени американски щати разкри тайната на своето дългоденствие. Тя счита, че е живяла толкоз дълго, тъй като постоянно е хапвала обичаните си бургери.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР