Канадка беше обвинена в убийството на своя приятелка, след като

...
Канадка беше обвинена в убийството на своя приятелка, след като
Коментари Харесай


Канадка беше обвинена в убийството на своя приятелка, след като полицията откри оръжието на убий

Канадка беше упрекната в убийството на своя другарка, откакто полицията откри оръжието на убийството на селфи на двете дами. Снимката е била оповестена във Facebook.

21-годишната Чейнен Роуз Антоан призна, че е умъртвила Бритни Гаргол (на 18 към деня на гибелта си) през март 2015 година

Удушила я с колана си, който бил открит до тялото и с който Антоан се е снимала. Убийството станало през нощта против 25 март, когато и двете много близки приятелки били пияни и напушени. След празненство почнала обиколка по питейни заведения. В един миг се скарали грубо и се стигнало до убийството.

Първоначално Антоан казвала, че двете са се разделили - приятелката ѝ тръгнала с чужд мъж, а тя - при чичо си. Полицията обаче не съумяла да потвърди този роман.

След публикуването на фотографията, направена часове преди убийството, и разкриването на оръжието, Антоан признала закононарушението, както и че не помни съвсем нищо.

" Никога няма да си простя. Нищо, което кажа или направя, няма да я върне назад. Много, доста скърбя. Това в никакъв случай не трябваше да се случва ", споделя Антоан посредством юриста си.

Жената бе наказана на 7 година затвор за непредумишлено ликвидиране.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР