Канада въвежда нови, още по-строги мерки по отношение на ваксинирането

...
Канада въвежда нови, още по-строги мерки по отношение на ваксинирането
Коментари Харесай

Канада въвежда задължително ваксиниране на чужденци

Канада вкарва нови, още по-строги ограничения във връзка с имунизирането против К19. 

Всички задгранични жители, които обитават краткотрайно на територията на страната и които са влезнали в страната неимунизирани или отчасти имунизирани, могат да изоставен Канада, без да са изцяло имунизирани, най-късно до 28 февруари 2022 година Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни в Отава при тръгване те би трябвало да показват негативен тест за COVID-19.

След 28 февруари 2022 година,за да бъде позволен на борда на аероплан или трен в Канада, задграничният жител би трябвало да потвърди, че е изцяло имунизиран.

Консулските служби на посолството ни в Отава и Генералното консулство в Торонто са в непрестанен контакт с управляващите в Канада и наблюдават обстановката. Както и до момента, те ще продължат да оказват цялостно подпомагане на българските жители.

Българските жители могат да се обръщат към дипломатическото ни посланичество в Отава на тел.: +1 613 789 3215, както и на дежурен тел. в извънработно време: +1 613 316 1998. За връзка с Генералното консулство на България в Торонто: +1 1 416 696 2420 или дежурен тел. в извънработно време: +1 416 892 1738. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected] или на имейл адреса на генералното консулство в Торонто: [email protected].
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР