Канада ще забрани влизането в страната за повечето чужденци от

...
Канада ще забрани влизането в страната за повечето чужденци от
Коментари Харесай

Канада затвори границите си за чужди граждани

Канада ще забрани влизането в страната за множеството чужденци от 18 март, съобщи Джъстин Трюдо.

„ Новата мярка ще избави животи. Канада затваря границите си за всеки, който не е жител или непрекъснато пребиваващ ", разгласи министър председателят.

Новата мярка за намаляване на разпространяването на ковид в Канада не включва жители на Съединени американски щати.
Канадският министър председател не е инфектиран с ковид от брачната половинка си Той обаче ще остане под домашна карантина
Освен това въздушните оператори ще бъдат " публично упълномощени " да предотвратят пасажери със признаци на вирусна зараза да се качват на полети до Канада.

Канадският министър председател съобщи, че е уведомил сътрудниците от Г7 за новите ограничения. Само четири канадски летища – в Монреал, Торонто, Калгари и Ванкувър, ще одобряват интернационалните полети от сряда.
Съпругата на канадския министър председател се е заразила с ковид 47-годишният Джъстин Трюдо няма проявени признаци, само че ще е под карантина 14 дни
„ Тъй като вирусът продължава да се популяризира, взехме решение да предприемем все по-агресивни стъпки, с цел да запазим вас и вашите фамилии “, сподели Трюдо.

Канада имаше най-малко 324 доказани случая на COVID-19 във всички 10 провинции към днешна дата. Отчетени са три нови смъртни случая, свързани с вируса, което прави броя на умрелите общо 4 - всички в провинция Британска Колумбия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР