Канабисови насаждения, марихуана, хероин и други високорискови вещества са иззети

...
Канабисови насаждения, марихуана, хероин и други високорискови вещества са иззети
Коментари Харесай

Иззеха голямо количество наркотици при спецакция

Канабисови насаждения, марихуана, хероин и други високорискови субстанции са конфискувани от началото на седмицата на територията на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи.

При профилираните полицейски дейности са арестувани деветима мъже, обвинени за нелегално разпространяване или владеене на опиати. Два чувала суха зелена листна маса разкрили хисарски служители на реда при претършуване на адреса на мъж от село Красново, а резултатът от експертната информация посочил, че става дума за марихуана с тегло съвсем 3 кг. При инспекции на територията на квартал „ Столипиново “ сътрудниците им от Шесто районно управление (на МВР) арестували локален гражданин, съхранявал в дома си за разпространяване към 200 грама хероин.

Трима негови съседи пък били хванати на улицата с по пакетче от същото високорисково вещество. Цигара с марихуана и пликче с амфетамин са конфискувани от двама пловдивчани, засечени от чиновниците на реда в квартал „ Прослав “. Те били отведени във Второ районно управление (на МВР), където по-късно попаднал и различен мъж – за владеене на синтетичен канабиноид. Междувременно, в частен двор в Ново село служители на реда от РУ-Стамболийски открили засадени 6 растения, наподобяващи по морфологични признаци на конопа. Насажденията били достигнали до към 2,5 метра височина, а като обвинен за развъждането им е арестуван жителят на парцела.  По случаите са формирани четири бързи и пет досъдебни производства, по подготвеност са известени Районна и Окръжна прокуратура в Пловдив. Част от причинителите са с криминалистични регистрации и осъждани, някои и за закононарушения с опиати.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР