Къмпингът край Царево е сериозно засегнат от обилните валежи и

...
Къмпингът край Царево е сериозно засегнат от обилните валежи и
Коментари Харесай

Дърпат с въже от придошлата край къмпинг Арапя вода бедсващ мъж

Къмпингът край Царево е съществено обиден от изобилните превалявания и наводненията

С въже избавят човек край къмпинг „ Арапя “, отмъкнат от мощната придошла вода. Къмпингът край Царево е съществено обиден от изобилните превалявания и наводненията.

Залети бунгала, наводнен път и блокирани коли – такава е обстановката на къмпинг „ Арапя “. Видеоклип беше изпратен от на bTV от фен.

Министерството на туризма и община Царево приканват туристите и туроператорите да не се изтеглят сами. Евакуация, ще бъде направена единствено там, където все още се постанова такава, проведена от спешния щаб в града, предизвестяват от Министерството на туризма.





Междувременно на територията на община Приморско няма сигнали за бедстващи локални поданици по обитаемоте места, няма заплаха и за намиращите се към момента там многочислени туристи.

„ Имаме на този стадий единствено наводнени изби, само че никога не мога да кажа, че това е проблем спрямо всичко, което се случва в прилежащата община Царево “, сподели кметът  д-р Димитър Германов под чийто надзор непрестанно се следи ситуацията. 
Около Приморско, по основния път посока Царево, дъждът понижа за към половин час, само че все още – към 14:20 часа, още веднъж стартира да се усилва.

Можете да стигнете единствено до Приморско, надолу - към Царево, се пропущат единствено високопроходими коли с хора от избавителните екипи, предава кореспондент на Флагман.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР