Ще ремонтират и Морската градина на Царево 110 773 991

...
Ще ремонтират и Морската градина на Царево 110 773 991
Коментари Харесай

Реконструкцията на пътя Малко Търново-Царево ще струва над 110 млн.лв. 

Ще ремонтират и Морската градина на Царево

110 773 991 лева ще коства главният ремонт на пътя Малко Търново-Царево. Това излиза наяве от от програмата „ Развитие на районите “, по която Агенция „ Пътна инфраструктура “ взе участие за реализацията на плана. 

Предстои публично разискване в Царево по отношение на огромната инвестиция, която е дълго чакана за целия район. Има утвърден механически план, разгласен е победител в публичната поръчка за избор на реализатор на същинското строителство, само че процедурата се апелира. Най-голям принос за развиването на проблема има бургаският народен представител инж. Петър Кънев, който от 2015 година насам неведнъж е поставял въпроса за неприятното експлоатационно положение на трасето, което минава през най-живописния маршрут на Странджа. Средставата ще са за цялостната реорганизация на пътния сектор.



Общественото разискване ще се организира на 18 април от 13:45 ч. в лекционна зала Читалище " Г. Кондолов " - ул.Хан Аспарух " 34, Царево.  Тогава ще се дискутира още един план, който е включена в същата стратегия – ремонт и благоустройство на Морската градина на Царево. 1,8 млн. лева с Данък добавена стойност

Всяко заинтригувано лице или страна може да направи рекомендации или възражения, които да изпрати на електронната поща на ОИЦ-Бургас / Звено за обществени съвещания към РСР на ЮИР не по-късно от 20.04.2024 година:.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР