Кампанията за набиране на средства в помощ на жертвите на

...
Кампанията за набиране на средства в помощ на жертвите на
Коментари Харесай

Събраха милиони долари дарения за пострадали в жестока влакова катастрофа в Тайван

Кампанията за набиране на средства в помощ на жертвите на огромната влакова злополука в Тайван към този момент е събрала над 2 милиона $, оповестява " Тайпей Таймс ", представен от ТАСС и БГНЕС.
Трагедията на 2 април лиши живота на 50 души. Други 202 пасажери са ранени. 37 души остават приети в болница, положението на четири от тях се смята от лекарите за сериозно.
 40 души са починали в Тайван при влакова злополука 40 души са починали в Тайван при влакова злополука
40 души са починали при влакова злополука в източната част на Тайван, оповестяват управляващите в островната страна. Над 60 са откарани в бо...
" Получихме доста запитвания къде хората могат да дарят, тъй че открихме специфични банкови сметки ", сподели Чен Шичжун, началник на отдела за опазване на здравето и обществени грижи. Освен това можете да оставите пари за тези цели посредством мрежите на денонощните магазини, в пощенските станции, посредством системи за електронни разплащания.
В понеделник началникът на кабинета на Тайван Цай Инг-вен, ръководителят на държавното управление на острова Су Дженчанг и няколко други чиновници от ръководещата партия се ангажираха да подаряват месечните си приходи във фонд за подкрепяне.
В момента спасителите не престават интервенцията си по деблокиране на тунела, в който е заседнала по-голямата част от изкривения трен. Движението на влакове по спешната линия ще може да се възобнови не по-рано от 20 април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР