Кампанията за масово пазаруване, наречена Черния петък, взе жертва в

...
Кампанията за масово пазаруване, наречена Черния петък, взе жертва в
Коментари Харесай

Кървав Черен петък в Алабама - мъж откри стрелба и бе убит в мол

Кампанията за всеобщо извършване на покупки, наречена " Черния петък ", взе жертва в американския град Хувър в щата Алабама. В търговски център там е станала пукотевица, при която са били ранени най-малко двама, а стрелецът е умрял, оповестява NBC News.

Инцидентът е станал на опашка в мол, като сред двама души е зародил спор. Вследствие на настъпилата кавга единият от спорещите извадил револвер и почнал да стреля по съперника си - 18-годишен юноша.

В мола е имало засилено наличие на служители на реда, които да се грижат за сигурността на пазаруващите за Черния петък, който на процедура стартира няколко дни по-рано. Унифорените незабавно реагирали и простреляли мъжа, който разкрил стрелбата . По време на престрелката леко е ранено и 12-годишно момиче. Младежът, който взел участие в разногласието, е тежко ранен.

Миналата година в същия мол е зародило всеобщо сборичкване, което довело до бързо преустановяване на извършването на покупки. Статистика демонстрира, че от 2006 година до 2016 година вследствие на Черния петък са били убити 10 индивида, а потърпевшите от престрелки и по-сериозни сбивания са 110 души. През 2017 година един човек е бил убит в мол в щата Мисури след спор за понижени артикули. По-леките пострадвания, сбивания и разногласия са станали съвсем обичайни за Черния петък в Съединени американски щати, когато стоките се продават с понижение, а комерсиалните центрове имат изключително работно време.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР