„Кампанията за ГЕРБ приключва спокойно. С нашите послания успяхме да

...
„Кампанията за ГЕРБ приключва спокойно. С нашите послания успяхме да
Коментари Харесай

Посланията на партиите броени дни преди вота: Росен Желязков от ГЕРБ

„ Кампанията за ГЕРБ завършва умерено. С нашите послания успяхме да стигнем до всички обитаеми места, покрай хората. Имаме и противоположна връзка “. Това разгласи в последния кръг от предизборни изявленията в предаването „ Тази заран “ Росен Желязков от ГЕРБ, който е и министър на превоза в последното държавно управление.

Основни цели

Желязков разгласи, че целите са свързани с програмата на ГЕРБ и с тази на съдружния им сътрудник – Съюз на демократичните сили. И посочи, че програмата е дясноцентристка, защото ГЕРБ е най-голямата дясноцентристка партия, а в тази ситуация и коалиция.

„ Нашият метод е тласъци за стопанската система, по-малко страна в стопанската система, нововъведения, запас в образованието. Повече научно-изследователска и развойно активност. И несъмнено продължаващи вложения в инфраструктурата “, изброи кандидат-депутатът на ръководещата партия.

По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов не взе участие в предизборните диспути, тъй като е измежду хората.

Отнема ли Цветан Цветанов гласове от ГЕРБ

На въпроса дали партията на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов лишава гласове от партията Желязков отговори: „ Не сме се вторачвало в това нещо и това не е тематика на ГЕРБ. Доверието на хората ще го забележим в неделя и доста скоро ще разберем какво е въздействието на тези процеси “.

Справи ли се ГЕРБ с борбата с корупцията

По думите на транспортния министър борбата с корупцията е развой, който е несиметричен за всяка една страна в света. Отражение е оказал и интервалът преди 1989 година, както и тежкият преход по-късно.

„ Има несъмнено корупция. Аз като министър всекидневно се сблъсквам с проблеми. Корупцията има разнообразни изражения, като почнем от търговия с въздействие и стигнем до подкупи. Проблемът при последното е, че доста мъчно се потвърждава – и двете страни, които вземат участие в схемата, не желаят да приказват за нея “, разяснява Желязков.

Според него ГЕРБ добре знае къде да се концентрира в битката с корупцията, която е фокусирана главно в ръководството на финансовите запаси и в европейските фондове. Един от методите по думите му е посредством напълно електронна система за публични поръчки.

Вижте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР