Кампанията ще представи информация за възможностите за образование, обучение и

...
Кампанията ще представи информация за възможностите за образование, обучение и
Коментари Харесай

Русе е домакин на кампанията „35 години Еразъм“ на 7 юли

Кампанията ще показа информация за опциите за обучение, образование и професионална подготовка

Център за развиване на човешките запаси, в ролята си на Национална организация по Програмите на Европейския съюз „ Еразъм+ “ и „ Европейски корпус за взаимност “, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще организира в интервала 5 юли – 16 септември Национална осведомителна акция на тематика „ 35 години Еразъм “. Кампанията ще показа необятна информация за опциите за обучение, образование и професионална подготовка, които Европейският съюз дава на своите жители.

В рамките на акцията, ЦРЧР ще организира през 2022 година 6 осведомителни лъча, всеки от тях в разнообразни области на страната.

Първият лъч на осведомителното турне ще се състои в интервала 5 – 8 юли и ще премине през Русе, където на 7 юли /четвъртък/ от 11 ч. до 13 ч. в Пленарната зала на Община Русе ще се организира осведомителна среща, ориентирана към евентуални бенефициенти на двете европейски стратегии.

Очакваме ви, с цел да ви срещнем с настоящите благоприятни условия за кандидатстване, обучение, образование и професионална подготовка, които европейските Програми „ Еразъм+ “ и „ Европейски корпус за взаимност “ дават на българските жители.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР