Кампанията С тениска на бала продължава и тази година За

...
Кампанията С тениска на бала продължава и тази година За
Коментари Харесай

Кампанията С тениска на бала продължава и тази година

Кампанията " С тениска на бала " продължава и тази година За пета поредна година се организира акцията " С тениска на бала " , проведена от БЧК. Който желае, може да поддържа зрелостник в потребност, а с парите от продадените тениски се отпускат стипендии на първокурсници без родители, избрали да продължат образованието си в български висши образователни заведения.
 
До момента са отпуснати 141 стипендии, всяка от тях на стойност 2000 лева, които се получават на три стадия. През предходната година със стипендии са били подкрепени 40 зрелостници , а какъв брой ще са през тази, ще зависи от събраната сума, изясни шефът на Столичната организация на Червения кръст Петранка Недялкова .
 
Според Мино Караджов , който е едно от лицата на компанията , скъпите облекла и коли за бала са непотребен разкош, който не ни прави щастливи.
 
Тениските костват 20 лева и могат да се купуват освен от зрелостници, само че и от техни близки.
 
Условията, на които би трябвало да дават отговор първокурсниците, с цел да получат стипендия, както и цялата информация за акцията, може да се види на уеб страницата www.steniskanabala.bg.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР