Kампанията Приятели, наши връстници гладуват! Да спрем това! събира десетки

...
Kампанията Приятели, наши връстници гладуват! Да спрем това! събира десетки
Коментари Харесай

Кампания събира хранителни продукти за нуждаещите се в Благоевград

Kампанията " Приятели, наши връстници гладуват! Да спрем това! " събира десетки хранителни артикули, които ще бъдат раздадени на извънредно нуждаещи се хора в Благоевград, както и на фамилии, в които има наркозависими. За поредна година благотворителната идея се провежда от Общинския съвет по наркотични субстанции, взаимно с Православния център в града.

Благоевград

Десетки доброволци, жители, студенти и възпитаници се включиха в акцията. Даряват се хранителни артикули като брашно, олио, ориз, фасул, макаронени произведения, сладкиши и консерви.
Виолета Арести, Кипър: В Кипър доста постоянно даряваме и аз, и моето семейство, обаче тука в България за пръв път. Ние разбрахме от Facebook, в случай че би трябвало да бъдем точни. Дойдохме, питахме дали в действителност е тук, и помогнахме с каквото можем. Петя Смиленова: Искам да направя нещо положително и да оказа помощ на нуждаещи се хора.
В благотворителната самодейност вземат участие и представители на Общинския съвет по наркотичните субстанции, тъй като всяко семейство, в което има наркозависим бедства.
Д-р Теменужка Любенова, ОБСНВ - Благоевград: И аз се надявам, че даже и с тази акция вършим предварителна защита на използването на опиати. Защото повече хора да схванат, че това е пътят на опиата, това е положението, до което довеждат опиатите - едно семейство до бедност.
В постройката на общината не престават да се събират хранителни артикули, с цел да бъдат зарадвани всички, които имат потребност. Те ще бъдат раздадени в навечерието на Великден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР