Кампанията “Приятел в нужда се познава събира храна и консумативи

...
Кампанията “Приятел в нужда се познава събира храна и консумативи
Коментари Харесай

Варненски младежи организират кампания “Приятел в нужда се познава”

Кампанията “Приятел в потребност се познава ” събира храна и консумативи за тези, които в навечерието на празниците са останали сами или нямат опция да подредят празнична софра.

Инициативата е на младежите от Ротаракт клуб - Варна, въодушевена от националната самодейност на Ротаракт клубовете „ Купи и Дари “.

" Искаме да създадем празниците на колкото можем повече деца и възрастни от обществени домове по-приятни и по-щастливи. Планираме и други самодейност за хората в затруднено състояние, да почувстват, че не се сещаме за тях единствено по празниците ", споделят уредниците.
Кампанията събира дълготрайни хранителни артикули и консумативи, а екип от Ротаракт клуб - Варна ще се погрижи пакетите с храна да доближат до хората в потребност.

Кампанията “Приятел в потребност се познава ” не събира парични средства , всеки решил да се включи, може да занесе продуктите в офиса на клуба, който се намира във Варна, на ул. “Презвитер Козма ” № 11, на 27 и 28 декември от 11.00 до 18.00 часа .

Ето и част от дълготрайните хранителни артикули, които може да донесете: варива (боб, леща, ориз), макарони, кус кус, паста, консервирани храни, бебешки каши, захар, олио, брашно, пшеничен грис, лютеница, пастет, кроасани, вафли, шоколад, сладки, тоалетни такъми (особено бебешки – шампоани, кремчета срещу подсичане), чехли, пантофи, блокчета за изобразяване, цветни моливи, флумастери, пластелин.

Организаторите молят да не се носят облекла, краткотрайни хранителни артикули и играчки .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР