„Кампанията показа, че ние сме единни, ние сме отбор, ние

...
„Кампанията показа, че ние сме единни, ние сме отбор, ние
Коментари Харесай

Мирослав Петров: Бъдещето на Плевен е заложено на карта, на 27 октомври решаваме продължава ли застоят, или тръгваме по нов път

„ Кампанията сподели, че ние сме единни, ние сме тим, ние сме екипът, който ще възроди Плевен. Родният ни Плевен е в неприятно положение. Оценявам напъните на нашите съветници в последния мандат, само че локалната власт е като националната. Когато оперативната, изпълнителната власт не действа добре, каквото и да прави законодателният орган - напъните им са напразни”, сподели Мирослав Петров, претендент за кмет на Плевен от ГЕРБ, по време на концерта на партията за закриване на акцията за локални избори 2019.



„ Плевен би трябвало да включи на нова скорост, с цел да догоним Южна България. Налице са всички нужни условия за това. Благодарение напъните на държавното управление и персонално на премиера Борисов напълно скоро фантазията на генерации плевенчани ще е реалност – автомагистрала „ Хемус “ ще доближи до нас. В района следва да се осъществят и огромни енергийни планове от национално значение – АЕЦ „ Белене “ и газопроводът „ Балкански поток “, разяснява претендентът на ГЕРБ за градоначалник. По думите му през днешния ден Плевен е в изолираност и общината е изправена пред демографска злополука. „ Вече сме под 100 хиляди, младите си потеглят. Решението в моята стратегия е единствено едно – инфраструктура, индустриална зона, планове, нови работни места. Неслучайно предложих покачване на междинните приходи с най-малко 500 лв.. Готов съм да се заема от първия ден с тази задача, в случай че моите съграждани ми гласоподават доверие”, безапелационен бе Мирослав Петров, представен от пресцентъра на ГЕРБ.



„ В борбата за развиването на Плевен не сме сами. В акцията ни поддържа вътрешният министър Младен Маринов, при нас пристигнаха вицепремиерът Томислав Дончев и спортният министър Красен Кралев. Те застанаха зад нас, дадоха хрумвания по какъв начин да наваксаме с вложенията, с европрограмите, със спортната инфраструктура”, съобщи пред множеството Петров.



„ Днес бъдещето на Плевен е заложено на карта. Или продължаваме застоя със Спартански, или тръгваме по нов път. Чака ни доста работа, с цел да наваксаме вредите от четири години безвремие. Вярвам във вас, знам че ще се справим”, прикани в умозаключение кандидат-кметът на ГЕРБ.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР