Кампанията Ненужното е нужно" приключва този петък - 22 декември,

...
Кампанията Ненужното е нужно" приключва този петък - 22 декември,
Коментари Харесай

Дарителската кампанията Ненужното е нужно“ е към своя край

Кампанията " Ненужното е нужно " завършва този петък - 22 декември, когато всичко събрано ще бъде дарено на децата от Центрове за настаняване от фамилен вид за деца и младежи без увреждания гр. Средец и хората в Дом за възрастни с умствена назадничавост "Св. св. Константин и Елена " с. Факия.
В акцията към този момент се включиха стотици, имаме няколко пространства цялостни с облекла, обувки, чанти играчки, завивки, чаршафи, електроуреди и най-много добрина. Вашата добрина. На бургазлии.

Благодарим на всички, които към този момент подариха, както и на тези, които ще го създадат до края на седмицата. Вие помогнахте на едни хора, които го заслужават, да бъдат щастливи!

Ненужното е нужно е дарителска акция на компания за почистване  "Свежест 42 " и информативен уебсайт Burgas24.bg, с медийната поддръжка на радио Power FM, в която, дружно с вас, хората в нашия град, желаеме да помогнем на децата в Центрове за настаняване от фамилен вид за деца и младежи без увреждания гр. Средец и хората в Дом за възрастни с умствена назадничавост "Св. св. Константин и Елена " с. Факия, които са в неравностойно състояние, да усетят от хубостта на идните празници!

Напомняме, че децата от Центъра в гр. Средец имат потребност от облекла и обувки, играчки, кревати, матраци, гардеробчета и секции, одеяла и спално долни дрехи. А възрастните хора от Дома във Факия - от облекла, обувки и играчки (въпреки възрастта си, това е главното занятие, което те могат да усвоят), гумирани протектори за матраци, топли завивки и покривки за леглата, кожени мебели (поради невъзможността да управляват физиологичните си нужди).

Заповядайте до 21 декември в офиса на  "Свежест 42 ", на ул. Камчия 6 (срещу Бистро Джони) или в редакцията на информативен уебсайт Burgas24.bg на ул. "Цар Петър " 5/7 (в постройката, в която се обитава заложната къща, на последния етаж, против пекарна "Зиа ".)

За повече информация: ‎0889 456 119, 0885 991 261, [email protected] или [email protected].

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР