Кампанията на ЦСКА #Повече От Отбор подпомогна три болници в

...
Кампанията на ЦСКА #Повече От Отбор подпомогна три болници в
Коментари Харесай

Кампания на ЦСКА помогна на три болници

Кампанията на ЦСКА #Повече От Отбор подкрепя три лечебни заведения в страната. Ръководството на "червените " благодари на почитателите за тяхната интензивност.

Армейци,

Благодарение на Вашата интензивност по време на благотворителната акция #ПовечеОтОтбор, няколко лечебни заведения в страната получиха дарения, с които да подкрепят своята борба против подлата зараза.

На 4 реновирани и оборудвани стаи в КОВИД - отделението си разчита към този момент Многопрофилната болница "Д-р Христо Стамболски " в Казанлък.

"Благодарим Ви за извънредно скъпата поддръжка, човечност и съпричастност към нашите пациенти. Ръката, която дава - не обеднява!У, се споделя в специфичното писмо на доктор Кети Маналова - Владкова и целия екип до клуба.

Представители на фенклуб "Червени воини " в Казанлък посетиха лечебното заведение и подариха за спомен на лекарите фланелка на ЦСКА със символичния номер 12 и подписите на целия тим, която да им припомня, че не са сами в напъните си да избавят човешки животи.

Същото направиха и последователите от "Армейци Свищов " при срещата си с шефа на МБАЛ "Д-р Димитър Павлович " - Илиян Венков. Дарението на клуба за крайдунавския град спомогна да се модернизират няколко стаи в бранша за лекуване на вируса.

Навременна бе и помощта към болничното заведение в Монтана - различен град със мощна армейска общественост. Инфузионни помпи и особено съоръжение за родилното поделение са към този момент в приложимост в МБАЛ "Стамен Илиев ". Управителят на болничното заведение доктор Тодор Тодоров персонално изрече благодарностите си за отличната самодейност на водачите на фенклуб "Дивизия Монтана ".

Благодарим на всички, които се включиха в благотворителната акция на клуба!

Заедно доказахме, че ЦСКА в действителност е #ПовечеОтОтбор”, пишат от ЦСКА.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от, и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР