Кампанията на филмовия канал KINO NOVA тече с пълна сила

...
Кампанията на филмовия канал KINO NOVA тече с пълна сила
Коментари Харесай

Незабравими класики и наелектризираща премиера в третата седмица на „Треска за Оскари“

Кампанията на филмовия канал KINO NOVA тече с цялостна мощ и третата седмица ще предложи на киноманите редица отличени от Академията филми и спираща дъха премиера още в понеделник. На 11 февруари, в 20.00 ч.,ще опише за един от значимите моменти в живота на най-богатия човек на света – петролния магнат Жан Пол Гети и неговото семейство. През 1973 година неговият 16-годишен внук е похитен и той може да заплати откупа от 17 милиона $ стига да изиска, само че дали ще го направи? Веднага по-късно " Телма и Луиз " ще бъдат въвлечени в серия рискови обстановки откакто оставят живота си, с цел да отидат на лов на риба в планината за уикенда. В какво ще се забъркат двете приятелки, феновете ще схванат в 22.50 ч.

Във вторник от 20.00 ч. Джош Хартнет, Юън Макгрегър и Ерик Бана ще се впуснат в една от най-кървавите модерни борби в отличената с две награди “Оскар ” военна екшън-драма “Блек Хоук “ . Трилърът по автентичен случай " Капитан Филипс " с присъединяване на Том Ханкс и 6 номинации от Академията ще превземе ефира на KINO NOVA от 23.00 ч.

„ Треска за Оскари “ продължава в сряда с шпионската драма „ Дама, поп, асо, разузнавач “ от 20.00 ч., в който Гари Олдман ще бъде заставен да шпионира някогашните си сътрудници, а в 22.40 ч. двама частни детективи ще проверяват случай на похищение, който скоро ще се трансформира в рецесия в „ Жертва на избавление “.

Заглавията, които ще приковат феновете пред екрана в Деня на влюбените, са сантименталната класика с Джулия Робъртс и Ричърд Гиър " Хубава жена " от 20.00 ч. и номинираната за два Оскара лента - " Четири сватби и едно заравяне " с любимеца на дамите Хю Грант от 22.30 ч. по KINO NOVA.

В петък, 15 февруари, ”Безсъници в Сиатъл ” ще опише историята на овдовелия неотдавна Сам (Том Ханкс), детето му и пътя към нова сантиментална връзка в 20.00 ч., а в 22.10 ч. смразяващият трилър по бестселъра на Стивън Кинг с премия за Най-добра основна женска роля за Кати Бейтс – „ Мизъри “ ще показа актрисата като прекомерно предан почитател на прочут публицист.-->
 Мизъри NOVA
Любимата приказка на дребни и огромни " Пепеляшка " оживява в ефира на KINO NOVA в събота от 20.00 ч. и дава напълно друг взор върху класическата история с цяло актьорско съзвездие.
 филм NOVA
В 22.10 ч. биографичната военна драма по същински случай с режисьор Мел Гибсън - " Възражение по съвест " с 6 номинации и 2 награди „ Оскар “ ще разкрие каква цена би трябвало да заплати човек, с цел да отстои правилата си по време на рецесия.

Краят на третата седмица на акцията „ Треска за Оскари “ ще сложат холивудската актриса Ейми Адамс, която ще опита да разбере дали романтиката от приказките може да съществува в действителния живот в „ Омагьосана “ и Мат Деймън, който ще се трансформира в „ Добрият овчар “ в 22.10 ч. по KINO NOVA.

Финал на акцията на 24 февруари ще сложи специфичното студио “Треска за Оскари: Голямата нощ “, което ще стартира в 22.45 ч. по NOVA, а в 23.30 ч. ще се придвижи в ефира на филмовия канал KINO NOVA, с цел да посрещне старта на дълго чаканата гала на влиятелните награди “Оскар “. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно напълно скоро. Дотогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с извънредни изявленията и репортажи по NOVA, както и със селекцията филми, част от акцията “Треска за Оскари “ по KINO NOVA - всяка вечер от 28 януари от 20.00 ч. Най-запалените кино почитатели ще имат опцията да завоюват специфични брандирани награди във Фейсбук.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР