Кампанията на БНТ, посветена на пътната безопасност Спри, детето запази!“,

...
Кампанията на БНТ, посветена на пътната безопасност Спри, детето запази!“,
Коментари Харесай

Спри, детето запази!“ откри нова учебна площадка за безопасно движение

Кампанията на Българска национална телевизия, отдадена на пътната сигурност „ Спри, детето резервира! “, откри четвърта образователна площадка за безвредно придвижване и приложно колоездене в границите на 2018 година Този път хазаин на събитието бе 63-о ОДЗ „ Слънце “ в столичния квартал „ Бенковски “.


Програмата стартира с празничен водосвет, а посетители на празника бяха шефове на столични детски градини, представители на Пътна полиция и Червения кръст.

Оказа се, че малчуганите от детското заведение с шеф госпожа Мариела Григорова, имат към този момент построени знания за разпоредбите на пътя. Демонстрираха ги зад кормилата на миниавтомобили и мотоциклети, като към тях се причислиха и доста родители на колела.

Детското театрално студио „ Весел столичен светофар “ изнесе обучителна артистична стратегия, отдадена на сигурността на пътя. Децата се радваха на специфичното присъединяване на поп звездите Искрен Пецов и Коцето Калки, илюзиониста Боби Шоу и танцови сформира.


Новият детски комплекс за образование по сигурност на придвижването, открит с поддръжката на Българска национална телевизия, е четвърти единствено в границите на тази година.

В дните на светлите Великденски празници със своя миниписта и тренажор за пътна сигурност се снабдиха и децата от с. Герман, а в Деня на детето 1 юни това бе 121-а детска градина в столичния регион „ Нови Искър “.

Откриването на образователната 2018-2019 година се организира в 79-а Детска градина „ Слънчице “, регион „ Студентски “.

Кампанията на Българска национална телевизия „ Спри, детето резервира! “ започва през 2012 година и се осъществя в партньорство със Столична община и Главна дирекция „ Национална полиция “. Инициативата концентрира вниманието на водачите върху дребните участници в пътното придвижване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР