Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими

...
Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими
Коментари Харесай

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Кампанията на Avon против рака на гърдата ще събере обичани български звезди на обичайния си благотворителен концерт, който тази година ще се организира под надпис „ Благодаря От обич към живота ". На 6 октомври от 18:30 ч. в " Sofia Ring Mall " за 16-та поредна година ще имаме опция да се съберем и да подкрепим дамите, жертва на подлата болест.

На сцената ще излязат Дивна, Дичо, Калин Вельов, Йоанна Драгнева, струнна групировка „ Хипнотик " и още обичани български реализатори, които с изключение на, че ще изпълнят най-големите си шлагери, ще благодарят на всички, които ще се включат на място или към този момент са дарили за идеята. Всеки присъстващ ще има опция да поддържа жертвите на заболяването, като закупи благотворителен артикул от розовата серия на Avon.

В акцията ще се включат и сътрудници на акцията, които ще обезпечат развлечение както за малчуганите, по този начин и за всички гости на концерта.

В събитието ще вземат участие и главните сътрудници на акцията - фондация „ Една от 8 ". С тяхна помощ Avon започва програмата „ Бъди до мен ", която от началото си през 2016 година насам е помогнала на над 4000 дами. Представителите на фондацията ще показват на място дейностите в границите на програмата, както и за какво поддръжката, която всички дружно предоставяме на дамите, наранени от заболяването, е толкоз значима за тях.
Всички присъстващи ще имат опция и да прегледат и „ Розовия кемпер " на фондацията, посредством който доближават до стотици дами в цяла България и им обезпечават нужната поддръжка.

100% от облагата от всички продадени артикули ще се дарят още веднъж за програмата „ Бъди до мен ", която обезпечава безвъзмездни профилактични прегледи, юридическа, практическа и психическа помощ на засегнатите и техните фамилии.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР