Кампанията Жените срещу неравенството в държавната пенсия (WASPI) беше създадена

...
Кампанията Жените срещу неравенството в държавната пенсия (WASPI) беше създадена
Коментари Харесай

Обяснение на кампанията за жени и държавна пенсия на WASPI - включително компенсация от £10 000

Кампанията " Жените против неравенството в държавната пенсия " (WASPI) беше основана в поддръжка на дамите, които са били негативно наранени от увеличението на пенсионната им възраст.

Жените от WASPI, родени през 50-те години на предишния век, настояват, че не са били вярно осведомени от държавното управление, че възрастта им за държавна пенсия ще се увеличи. Това означаваше, че проектите им за пенсиониране на хиляди дами бяха комплицирани, когато консервативното държавно управление от 1995 година удостовери проектите за повишение на възрастта за държавна пенсия на дамите от 60 на 65 години сред април 2010 година и 2020 година, тъй че да бъде същата като тази на мъжете.

Докато участниците в акцията на WASPI са съгласни с изравняването на нещата, те настояват, че измененията са въведени прекомерно бързо и са оставили милиони без джобове. Независимо следствие беше стартирано от парламентарния и здравния омбудсман (PHSO) преди пет години и групата чака огромно решение по отношение на битката си за обезщетение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР