Камионът, който се взриви в близост до оръжейния завод Арсенал“

...
Камионът, който се взриви в близост до оръжейния завод Арсенал“
Коментари Харесай

Камионът, който гръмна край „Арсенал“, се разцепил на две. Лютива миризма се понесла във въздуха

Камионът, който се взриви наоколо до оръжейния цех „ Арсенал “ в Казанлък, е с непозната регистрация. Втори камион е бил в профил до него и е получил вреди. Инцидентът стана малко преди 21 часа в събота вечер на паркинга на митницата в Казанлък. Служителите на митницата са евакуирани.
Камионът е идвал от Германия. Странното за проверяващите е, че камионът, който се е взривил е раздвоен на две, а този, който е бил в непосредствена непосредственост до него е със мощни обгаряния. На място се усещала лютивина по устните и езика.
Тирът е карал бидони с етер за цех „ Арсенал ” от Германия. Шофьорът е бил в камиона, само че не е потърпевш, оповестява presstv.bg. В понеделник бидоните с взривоопасните субстанции е трябвало да бъдат вкарани във военната фабрика в Казанлък.
Вторият камион е превозвал профили. Шофьорът също е бил вътре по време на случая, само че не е ранен. Митницата в Казанлък се намира на метри от цех „ Арсенал ”. Пожарът в тежкотоварния камион е овладян от екип на казанлъшката пожарна. От околните кооперации в града са чули гръм. Някои описват, че стъклата им са се разтресли.
Странното в тази ситуация е, че действително не е имало огън, дейностите по гасене са били минимални. Причините за случая към момента не са ясни. В 9.00 ч. стартира огледът на местопроизшествието.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР