Камерите на пътна полиция са засекли около празниците в Монтанско

...
Камерите на пътна полиция са засекли около празниците в Монтанско
Коментари Харесай

Засякоха шофьор да кара със 176 км/ч, грози го тежка глоба

Камерите на пътна полиция са засекли към празниците в Монтанско водач, който е карал със 176 километра в час при ограничаване от 90 километра в час, оповестиха от полицията.

На нарушителя ще бъде наложена санкция от 1000 до 2000 лв..

В дните към коледните и новогодишните празници в област Монтана са извършени девет профилирани полицейски акции за надзор на пътното придвижване. При тях са засечени към 1500 нарушавания на скоростните режими, за което всеки от водачите ще получи уведомление, настрана са формирани 75 акта и 251 фиша по Закона за придвижване по пътищата. При инспекциите са открити 13 водачи, карали след приложимост на алкохол, и четирима, които са седнали зад кормилото след приложимост на опиати.

От полицейската дирекция оповестиха, че през предходната година в района са извършени голям брой профилирани полицейски акции за обезпечаване сигурност на пътното придвижване и за секване на битовата престъпност. В резултата на това закононарушенията в района са намалели през 2023 година, а пътният травматизъм се резервира в същите граници, въпреки броят на колите и водачите да се усилва всяка година.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР