Камерите на хай-енд смартфоните вече записват видео с качество, сравнимо

...
Камерите на хай-енд смартфоните вече записват видео с качество, сравнимо
Коментари Харесай

Новата функция, която Samsung добавя в слушалките си

Камерите на хай-енд смарт телефоните към този момент записват видео с качество, сравнимо с това на професионална камера, само че не бихме могли да кажем същото за качеството на звука във видеата. 
 Huawei, Watch Buds и какво знаем за смарт часовника със слушалки
Huawei готви невъобразим досега 2 в 1 артикул

Устройството ще бъде 2 в 1

Той постоянно е съпроводен от голям брой шумове, ехтене и неоснователно ниски или високи тонове, и точно това цели да поправи Samsung с един от последните си софтуерни ъпдейти. 

Тази седмица компанията пусна нова актуализация за Galaxy Buds 2 Pro, която разрешава на слушалките да записват първокачествен 360-градусов тон в действително време. 
 Снимка 602240

Услугата разчита на най-новия Bluetooth стандарт LE Audio, който дава обещание по-високо качество, по-малко закъснение и по-нисък разход на сила. 

Записът се случва по едно и също време през един от микрофоните във всяка слушалка, а резултатът е реален стерео тон, който не звучи като че ли идва от празна железна кутия. 
 Снимка 602239

За да се употребява услугата, е нужно да се конфигурира последния софтуерен ъпдейт за Galaxy Buds 2 Pro и слушалките да са свързани с Galaxy телефон с One UI 5.0 или по-късна версия. 
 Samsung Galaxy S23 и по кое време ще се състои представянето на новата серия
Ето по кое време излиза Samsung Galaxy S23

“Задават се епични моменти в Samsung ”

Към момента обаче единствено Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4 поддържат LE Audio, само че чакаме идните смарт телефони на компанията също да разполагат с новия стандарт. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР