Камериерките са истинските герои на хотелиерската индустрия. Хората, които са

...
Камериерките са истинските герои на хотелиерската индустрия. Хората, които са
Коментари Харесай

КАМЕРИЕРКА В ЛУКСОЗЕН ТОП ХОТЕЛ С РАЗТЪРСВАЩ РАЗКАЗ: Проверявах стаите, когато чух как жена плаче силно след...

Камериерките са същинските герои на хотелиерската промишленост. Хората, които са заети непрекъснато, с цел да поддържат вашата хотелска стая чиста и безупречна, евентуално работят на една от най-трудните позиции в бизнеса. Многото часове труд, ръчната работа и от време на време неуместните претенции, с които тези чиновници се занимават ден след ден, са удивителни. Особено когато става въпрос за камериерките, които работят в Дубай.

Анонимни служащи от сектора разкриха за The Hotel Show Dubai някои от най-странните случки от кариерата си в първокласните хотели в Обединените арабски емирства.

Някои от историите им включват разчистване на дизайнерски чанти на стойност към 26 хиляди $, както и намирането на близо 3 хиляди $, инцидентно оставени под леглото от посетител, показва Daily Mail, представен от trafficnews.

Друга камериерка се сблъсква с посетител, който твърди, че е алергичен към килима и упорства той да бъде заменен. Друга оказва помощ при раждане, когато бременна гостенка получава родилни болки в стаята си.

"Проверявах стаите, когато чух необикновен тон - жена плачеше мощно, търсейки помощ. Обадих се на сътрудник, дружно влязохме в стаята и открихме, че тя е на път да роди. Обадихме се за още помощ, само че в последна сметка тя роди в хотела ", споделя камериерката.

Експерт по гостоприемството отбелязва за The Hotel Show: "Резултатите демонстрират тъкмо за какво големите интернационалните камериерски екипи на Дубай са гръбнакът на международната водеща ваканционна дестинация. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР