Камерън Диас направи любопитно признание. 49-годишната актриса сподели пред широката

...
Камерън Диас направи любопитно признание. 49-годишната актриса сподели пред широката
Коментари Харесай

Камерън Диас срещу светскат суета

Камерън Диас направи любопитно самопризнание. 49-годишната актриса показа пред необятната аудитория, че " в никакъв случай не мие лицето си ". Диас направи това по време на изявление за подкаста на BBC Rule Breakers.

Въпреки че актрисата има " милиард артикули за персонална хигиена ", съгласно личните ѝ думи, тя е решила да се откъсне от холивудските стандарти за хубост и да се отдаде на по-естествени ритуали, които изключват хилядите стъпки в грижата за кожата.

Все отново, не може да отречем обстоятелството, че, че Камерън продължава да наподобява извънредно добре и да впечатлява с визията си.
 Снимка 566171
 

Като причина за решението си тя акцентира обстоятелството, че дълго време се е чувствала жертва на високите публични условия и даже употреби, на които, съгласно нея, са подложени дамите. Актрисата която в последните години е отказала близо 100 милиона $ под формата на кино предложения дефинира Холивуд като " капан " и наподобява не съжалява за решението си да се отдръпна от холивудската промишленост.

В изявлението Камарън сама назовава себе си " диво животно ", само че и бърза да подчертае, че към този момент е надмогнала цялата холивудска суетност, мнението на хората и даже освен това - че не ѝ пука. " Последното нещо, за което мисля всеки ден е по какъв начин наподобявам ", споделя тя. И прибавя, че главният ѝ приоритет сега е здравето, като се грижи за тялото си колкото може по-добре.

Понастоящем актрисата се радва на фамилния си уют, който е основала дружно с музиканта Бенджи Мейдън. От него тя има двугодишна щерка. Успоредно с това Камерън се занимава и със личен бизнес. Тя е съосновател на марката виновност Avaline, направена напълно от органично грозде, без добавени захари и оцветители, уместно даже за вегани, написа Holliwood Life.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР