Камера за наблюдение засне Братовчеда То“ от Семейство Адамс …

...
Камера за наблюдение засне Братовчеда То“ от Семейство Адамс …
Коментари Харесай

Камера за наблюдение засне „Братовчеда То“ от Семейство Адамс

Камера за наблюдаване снима „ Братовчеда То “ от Семейство Адамс … От охранителна камера в Калифорния е снимано (ще гледате видеото по-долу) необичайно ходещо творение, сходно на воин от филм за семейство Адамс. Рене Скиавоне разгласява в мрежата фрагментите, снимани от камера за наблюдаване, конфигурирана покрай къщата на фамилията му в региона на каньон Рече, в южната част на щата. Четете още: Доказателство за паранормално творение или се случва нещо друго? (видео) Записът е изработен през нощта, а камерата се включва, когато улови придвижване в задната градина на къщата.



На видеото се вижда извънредно необичайно създание, което наподобява на огромна космата топка, ходеща на два крайници. Изненадващо прилича Братовчеда То от едноименната поредност Семейство Адамс.



Видеото провокира голям брой полемики в интернет. Потребителите изричат разнообразни версии, като се пробват да обяснят фрагментите – от хлапе в кожен костюм, което се промъква в градината до скункс с доста пухкава опашка. Версията със скункса става най-популярна. Така или другояче, видеото в действителност е освежаващо друго от многото мъгляви видеоклипове на Йети.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР