Камера в камион засне как български катаджия удря шамар на

...
Камера в камион засне как български катаджия удря шамар на
Коментари Харесай

Хванато на видео: Български катаджия удря шамар на турски шофьор


Камера в камион снима по какъв начин български катаджия удря пестник на турски водач, спрян за инспекция. Видеоклипът беше излъчен по NTV.

На видеото се вижда по какъв начин катаджията слиза от патрулния автомобил и удря плесница на другия мъж, който е очевидно стъписан от постъпката.

Според водача на тира Мухсин Казан той е бил спрян с претекст, че изпреварва погрешно на автомагистралата сред Ихтиман и София. Шофьорът твърди, че служителите на реда не са спирали български водачи, които също правели нарушавания.

Според описа на Казан служителят на реда му споделил „ Няма да има наказване, дай за чорба и кафе “. „ Ако дадеш 100 евро няма да има проблем, по този начин ми споделиха “, споделя Казан. Турският жител му дал отговор просто да направи каквото е належащо, катаджията му блъснал пестник.

Шофьорът отказал да даде пари, след което не подписал и протокола за нарушаване, защото не подписвал нищо, което не схваща.

Междувременно Казан се обадил на компанията, с цел да изиска видеозаписите от камерите, които по-късно изпратил на турското посолство в София.

Според водача катаджиите в България непрекъснато желали подкупи, заради което решил да направи фрагментите обществени.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР