Каменни хора от най-голямото мраморно находище в света, на върха

...
Каменни хора от най-голямото мраморно находище в света, на върха
Коментари Харесай

Каменни хора и преследване на чудовища по Viasat Explore

" Каменни хора " от най-голямото мраморно находище в света, на върха на планината Алтисимо в Апуанските Алпи в Тоскана се завръщат по Viasat Explore на 5 юни, неделя, с нов сезон, изпълнен с провокации. При това, имат ново попълнение в екипа.

 

Междувременно рубриката " Риболовна зона " продължава всяка събота вечер с епизоди на " Ледени викинги " и " Речни чудовища "! Не пропускайте и новите серии на " Чудовищни шарани ". От 18 юни, събота, пък по най-мъжкия ТВ канал от фамилията на Viasat World дебютира рисковият авантюрист Сирил Шаке, който се впуска в света на мистериозни и рискови водни същества с предаването " Преследване на чудовища ". От гмуркане с гигантска тигрова акула на Бахамите до рисковани срещи с крокодили-човекоядци при лов на риба в Африка, той ни води на невероятни завършения!

 

Каменни хора e  с премиера от неделя 5 юни в 21:00 ч. В най-голямото мраморно находище в света, на върха на планината Алтисимо в Апуанските Алпи в Тоскана, каменарите на Паоло Карли от Енро се готвят за нов добивен сезон, цялостен с провокации, само че миналата година е била доста сложна за мраморната промишленост.

 

От една страна, икономическият спад, провокиран от Covid, е понижил международното търсене на мрамор; въпреки това, извънредно суровата зима е основала голям брой проблеми при ръководството на кариерите, причинявайки спешна обстановка с графика за рандеман, който в този момент е доста изостанал от планувания. Каменарите се борят освен против времето, само че и за екосъобразност - би трябвало да се усъвършенства потреблението на водата и остатъците от добива на каменни блокове от планините.

 

Междувременно има ново попълнение в екипа, която би трябвало да завоюва доверието на каменарите. Пред какви други провокации ще би трябвало да се изправят те? Преследване на чудовища е с премиера в събота 18 юни в 21:00 ч. Присъединете се към рисковия авантюрист Сирил Шаке, който се впуска в света на мистериозни и рискови подводни същества.

 

От гмуркане с гигантска тигрова акула на Бахамите до рисковани срещи с крокодили-човекоядци по време на лов за най-голямата сладководна риба в Африка, този кондензиран с адреналин сериал ни води на невероятни завършения. Сирил изследва океаните, реките и езерата по целия свят, с цел да откри най-голямата риба в живота си в някои от най-отдалечените региони на света.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР