Камелия изпрати 2023-а с дуетен хит – No Love, no

...
Камелия изпрати 2023-а с дуетен хит – No Love, no
Коментари Харесай

Камелия за корекциите: Пипнах се достатъчно!

Камелия изпрати 2023-а с дуетен шлагер – „ No Love, no problem ” с артиста Супер Саш. В началото на тази година хитовата изпълнителка към този момент гледа към новите си музикални планове, като си дава обещанието да бъде по-продуктивна.

“Работя върху нови песни. 2023-та ми беше много прочувствена година и някак си не ми беше ориентирана на 100 % към творчество. Има много неща, които с времето съм позатлачила. Само да съм жива и здрава, ще има отпушване в работна посока. Една ария на година е прекомерно малко за прочут актьор като мен. Ще се веселя, в случай че съумея по-динамично да осъществявам още шлагери ” – споделя звездата пред “Уикенд ”.

Макар че атрактивната певица навърши 53 години на 10 януари, изгежда съвършено и е в топ форма. Тя не крие, че всичко това се дължи на хранителен режим и двигателна интензивност, които съблюдава от години.

“Няма по какъв начин да не споделя, че минахме през веганство и вегетарианство, а 21 дни бяхме и суровояди. И двамата с Цвети сме отворени хора и сме желали да опитваме нови неща. Генерално стигнахме до извода, че би трябвало да живеем живота си без ограничавания, само че два пъти годишно гладуваме и прочистваме телата си. 7 дни вършим подготовка за прочистването по една стратегия, през втората седмица 4 дни не се яде нищо, а по-късно има 3 дни зареждане. През останалото време от годината въобще не се лишаваме. И несъмнено, би трябвало да се спортува при всяка опция, да се върви доста. Както и пълностоен сън ” – изяснява певицата.

Все отново й се е случвало да качи някой и различен кг: “Случвало се е, само че тъй като съм по-висока, 2-3 кг от горната страна не могат да се виждат от хората. Ако имам непотребни килограми, единствено аз си ги чувствам. Много рядко съм качвала повече от 3 кг и относително бързо се избавям от тях ”.

На този стадий от живота си Камелия не планува да прави естетически корекции по себе си и се усеща добре.

“Пипнах се задоволително – преди 3 години си оправих носа. В последните години преди интервенцията той много се беше видоизменил. Когато човек загуби някой и различен кг, това се отразява на лицето – мазнините изчезват и хрущялът на носа, който не беше и доста еднакъв при мен, си трансформира формата. Увисна ми, стана и малко като прегърбен. В един миг не харесвах самата му форма. Оперирах се в Турция и всичко беше наред. Мина бързо и безболезнено, не съм имала никакви проблеми. Чувствам се добре. Според някои хора в този момент съм по-различна, само че в последна сметка това съм си аз ” –  споделя любимката на публиката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР