Камарата на строителите в България (КСБ) връчи отличията на най-добрите

...
Камарата на строителите в България (КСБ) връчи отличията на най-добрите
Коментари Харесай

КСБ връчи строителните „Оскар“-и за 2021 г.

Камарата на строителите в България (КСБ) връчи оценките на най-хубавите компании в бранша за 2021 година Това стана на гала във връзка Деня на строителя, на която КСБ означи и 15 години от основаването си. Домакини бяха арх. Иван Шишков, министър на районното развиване и благоустройството и ръководителят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев, оповестиха от камарата.

Най-много „ златни “ награди получи „ Главболгарстрой “. „ ГБС – Инфраструктурно строителство “ АД бе отличена преди всичко в раздел „ Големи компании: градежи от транспортната инфраструктура “. „ Главболгарстрой Интернешънал “ АД е номер 1 в раздел „ Строежи от енергийната инфраструктура “.

За мен е голяма привилегия и чест да получа тази премия от името на „ Главболгарстрой “. Освен оценка за активността на компанията, тя е и обръщение към обществото, че българските строителни компании са подготвени да извършват идните комплицирани и огромни енергийни планове “, сподели изпълнителният шеф инж. Константин Кисев.

Изпълнителният шеф на ГБС-Инфраструктурно строителство АД инж. Тодор Гочев сподели при приемането на премията:

За нас е чест да приемем тази премия. Тя е за целия екип на " ГБС - Инфраструктурно строителство АД ", за положения труд в тези странни времена за сектора. На останалите сътрудници желая да пожелая сполучлива година, здраве и шанс. ”

В останалите категории златни награди получиха " Артекс Инженеринг " АД (раздел „ Строежи от високото строителство – огромни фирми) и " Райкомерс Конструкшън " EАД (раздел „ Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда – огромни фирми)

Сред формалните посетители бяха инж. Коста Стоянов, ръководител на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление в Народното събрание, Захари Христов, зам.-министър на районното развиване и благоустройството, Иво Иванов, ръководител на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура “, Дончо Барбалов, зам.-кмет на Столичната община, проф. Стоян Братоев, изп. шеф на „ Метрополитен “ ЕАД, Евгений Иванов, изп. шеф на КРИБ, Силвия Георгиева, изп. шеф на Националното съдружие на общините в Република България, инж. Иоанис Партениотис, вицепрезидент на КТ „ Подкрепа “ и ръководител на Федерация „ Строителство, промишленост и водоснабдяване „ Подкрепа “, инж. Цветелина Иванова, ръководител на Федерацията на самостоятелните строителни синдикати към КНСБ, и Цветелина Бикарска, зам.-председател на федерацията и други Събитието събра и водещи строителни компании.

Критериите за оценка за строителните „ Оскар “-и са „ Нетни доходи от продажби “, „ Средносписъчен личен състав “ и „ Дълготрайни материални активи “.
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР