Камарата на следователите в България и Асоциацията на прокурорите в

...
Камарата на следователите в България и Асоциацията на прокурорите в
Коментари Харесай

Следователи и прокурори организират дарителска кампания в подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия

Камарата на следователите в България и Асоциацията на прокурорите в България дават поддръжката си към предлагането на магистратите от Разград и Пазарджик за образуване и осъществяване на дарителска акция за подкрепяне на ранените от разрушително земетресение, записано на 6 февруари в Турция и Сирия.

„ Нека проявим човещина и съпричастност към потърпевшите, които имат потребност в този извънредно тежък за тях миг! Нека покажем, че добротата и състраданието не зависят от граници, ограничавания, пол, поданство, раса, етнос и вяра! Нека бъдем същински хора с огромни сърца, тъй като: „ Никой народ не може да бъде свободен, в случай че в него няма съчувствие “! “ , приканват уредниците на акцията.

Те се обръщат към всички български прокурори, следователи и правосъдни чиновници с зов:

„ Да подкрепим една благородна идея, като всеки съгласно своето предпочитание и благоприятни условия да подари средства на следната банкова сметка в УниКредит Булбанк АД: BG64UNCR70001524798469. “

Събраните пари ще бъдат употребени за подкрепяне и поддръжка на потърпевшите от опустошителното земетресение. Ръководството на Прокуратурата се причислява към самодейността.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР