Към прозорците в спалнята имаме по-високи очаквания - те трябва

...
Към прозорците в спалнята имаме по-високи очаквания - те трябва
Коментари Харесай

Допускате ли тези грешки в спалнята

Към прозорците в спалнята имаме по-високи упования - те би трябвало да позволяват задоволително светлина денем, само че да обезпечат мрачевина за нощния сън. В същото време би трябвало да се погрижат за интимните ни моменти без помещението да изгуби положителния си интериор. Ето някои постоянно допускани неточности, които желаеме да избегнем.

 Снимка 352625

Прекалено доста светлина през нощта

Достатъчният сън е доста значим за здравето ни, а когато живеем в града е мъчно да избегнем шума и светлините от улицата. Може да го извършите с капаци на прозорците, които да ви обезпечат нужната мрачевина и успокоение.

 Снимка 352626

Ярки цветове и шарени десени

Спалнята е на първо място място за отмора, по тази причина би трябвало да обмислим добре интериора й. Може да сме почитатели на кърваво аленото и райетата, само че няма по какъв начин да си позволим сходни екстравагантности на мястото, където спим. По-добре е да се придържаме към приглушени цветове, меки и създаващи уют тъкани и елементи, които подготвят към разпределяне.

 Снимка 352624

Да забравим за завесите

Освен че ще може да ти дръпнем постоянно, когато желаеме да затъмним стаята или да си осигурим фамилиарност, завесите прибавят спомагателна текстура в помещението. Кадифени завеси ще прибавят нотка разкош в спалнята, а светли и ефирни ще припомнят на морска вила.

 Снимка 352627

Пренебрегваме щорите

Те са сполучлив вид, когато стаята не е доста огромна, а прозорците са тесни. С щорите заобикаляме натрупването на тъкани от завесите и вършим мястото да наподобява подредено.

 Снимка 352623

Гледка за сметка на интериор

Не всеки е късметлия с гледката, която се разкрива от прозореца на спалнята му. Ако нашата не е толкоз привлекателна, бихме предпочели красива украса и забавни интериорни решения като дизайнерска мебел и повече зеленина да вземем за пример, които да разсеят погледа ни от прозореца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР