Към момента там са останали около 100 душиВ следобедните часове

...
Към момента там са останали около 100 душиВ следобедните часове
Коментари Харесай

Мигрантите от лагера край Солун започнаха да се изнасят

Към момента там са останали към 100 души

В следобедните часове през вчерашния ден е почнало изнасяне на мигрантите от палатковия лагер край Солун. В момента там има към 30 палатки с към 100 души.

Очаква се през днешния ден и те да бъдат превозени до кампусите, от които да пристигнали. Щетите от вчерашния взлом обаче са извънредно съществени. Оградата, разделяща спонтанния палатков лагер от официалня подобен е съборена. В момента сили на жандармерията и полицията следят региона и наблюдават за възможни идни ексцесии.

Извозването на останалите в палатките мигранти се чака да стартира по-късно денем. Към момента ситуацията там е спокойна. Сериозен е обаче контролът над тях.

Припомняме, че конфликтите сред мигрантите и чиновниците на реда започнаха в петък, когато стотици хора се събраха край " Диавата " с готовност да изоставен лагера и да се насочат към границата със Северна Македония, а от там да се насочат към по-богатите европейски страни.  / Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР