Към момента няма особено раздвижване в цените в основните търгувани

...
Към момента няма особено раздвижване в цените в основните търгувани
Коментари Харесай

Към момента няма вдигане на цените, но може да се очаква до дни

Към момента няма изключително оживление в цените в главните търгувани артикули на Софийската стокова борса,съобщи за Факти Васил Симов.

При нас смяна в равнищата на цените ще се почуства след няколко дни до седмица, съобщи шефът на Софийска стокова борса.

В момента ние следим международните тържища, където към този момент има повишаване в цените на петрола и газта, цената на зърното също се колебае нагоре, сподели още Симов.

Нашия пазар е дребен и в такива случаи като този, на който сме очевидци сега, военният спор в Украйна, повишаване на цените може с има чак след седмица, до момента в който на международните тържища това към този момент се случва - цените на металите в Лондон, цената на пшеницата и царевицата в Чикаго.

За страдание, тържищата нямат механизми, с които могат да успокоят пазарите, това по-скоро е допустимо да създадат богатите развити страни посредством разнообразни механизми като обществени стратегии, субсидии и държавни дотации, сподели още Симов.

За стоките, които са артикул от главните първични материали като брашно, самун, месо и фуражите повишаването ще е много по-късно, добави Васил Симов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР