Към момента няма данни за насилствена смърт при случая с

...
Към момента няма данни за насилствена смърт при случая с
Коментари Харесай

МВнР: Няма данни за насилствена смърт на българката в Индия

Към момента няма данни за насилствена гибел при случая с умрялата българка в Индия, заяви Дарик с позоваване наМинистерството на външните работи(МВнР).

В МВнРима постъпила информация от посолството на България в Индияотносно умряла българска гражданка, потвърдиха от ведомството.Посолството ни в Делхи продължава да поддържа контакт с способените по случая индийски управляващи до изясняване на аргументите довели до гибелта на нашата сънародничка, оповестяват още от Министерство на външните работи.

Припомняме, чена първи августСофийската градска прокуратура (СГП) се самосезира по медийни изявления за умряла от неестествена гибел българска гражданка в Индия.

Според информацията46-годишната жена е била открита в безсъзнание към 07:00 ч. на 30 юли 2023 година в Бихарската школа по йога в индийския град Мунгер. Откарана е в частна болница, където лекарите са оповестили гибелта ѝ.

Незабавно е формирана прокурорска кореспонденция и е разпределена на наблюдаващ прокурорна правилото на инцидентния асортимент.Наблюдаващият прокурор е разпоредил инспекция за определяне на спомагателна информация и уточнение на първичната такава.След осъществяване на инспекцията ще се реши дали са налице задоволително данни за формиране на досъдебно произвеждане.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР