Към момента 60% от изборните секции вече са проверени по

...
Към момента 60% от изборните секции вече са проверени по
Коментари Харесай

Пожарникарите провериха 60% от секциите относно пожарната бе...

Към момента 60% от изборните секции към този момент са тествани във връзка с пожарна и спешна сигурност “, заяви комисар Георги Мангараков, шеф на Районна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Пловдив, на среща в регионалната администрация. Той увери, че до сряда всички секции ще бъдат тествани стопроцентово.

На съвещанието участваха регионалният шеф на област Пловдив Ангел Стоев, заместител регионалният шеф Даниела Николова, основният секретар Георги Янев и началниците на районните служби на ведомството по отношение на идния избор за избор на президент и вицепрезидент и за народни представители.

Областният шеф изиска от персоналния състав на Пожарната всички нередности, на които станат очевидци, да бъдат докладвани неотложно на Полицията.

Бяха разисквани уговорките на службата по отношение на произвеждането на почтени и транспарантни избори на 14 ноември. Задълженията на пожарникарите са свързани с обезпечаването на безвредни условия за работа на секционните изборни комисии, които ще са повече от 1000, и на 16 и 17 РИК в избраните панаирни покои. Служителите на пожарната поемат и част от охранителната активност на изборните пространства в нощта преди изборите. Ще се работи в тясно съдействие и непосредствена връзка с всички институции, отговарящи за спокойното протичане на изборния развой.

От РДПБЗН ще имат ангажимент да подсигурят осветлението и работата на компютрите в изборната нощ в панаирните палата при положение на повреда.

Изготвени са листовки за изборните секции с съществени правила и препоръки за безвредна работа и бърза реакция при положение на потребност.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР