Към края на сесията, едно конкретно съобщение беше разкрито.COVID запитване

...
Към края на сесията, едно конкретно съобщение беше разкрито.COVID запитване
Коментари Харесай

Последното съобщение между Борис Джонсън и Доминик Къмингс, разкрито на COVID Inquiry преди PM блокиран

Към края на сесията, едно съответно известие беше разкрито.

Коронавирус питане последно: PM ' захласнат от възрастните хора, приемащи ориста си'

получи известието от господин Джонсън на 15 ноември - два дни откакто помощникът напусна номер 10 за финален път.

Г-н Джонсън сподели: " Говорите за брифинги от екипа на Кари.

„ Тя не е уведомила никого и моите указания към всички бяха да млъкнат. Как някой от нас би трябвало да знае от кое място идват тези брифинги?

Разследването за Коронавирус разкрива неповторимо отровен, унищожителен набор от хора, които се пробват да преодолеят рецесия

„ Вижте изказванията, направени от името на съдружниците на Лий [Кейн] и Дом, че излизам след шест месеца, че не мога да вземам решения, че Кари скрито изковава изолираност политика и към милиард еднообразно безумни искове.

„ Вие ли сте виновни за всички тези с**и? Не. Тогава го погледнете от моя позиция. Това е изцяло отвратителна оргия на егоизъм от държавно управление, което би трябвало да позволява национална рецесия.

„ Трябва да сложим завършек на това. Ето за какво желаех да поговорим и да забележим какво можем да създадем дружно, с цел да стерилизираме цялото нещо. Но в случай че в действителност откажете, това зависи от вас. “

Изглежда, че господин Къмингс не е дал отговор.

Попитан дали има „ оргия на егоизъм “ в държавното управление той е бил част от, господин Къмингс сподели „ сигурно “.

Изображение: Доминик Къмингс напуща Даунинг стрийт през ноември 2020 година

Прочетете повече:
Сам Коутс: Разследването разкрива неповторимо отровен, унищожителен набор от човеци < br /> № 10 в „ цялостен безпорядък “ след удара на Коронавирус

Съобщенията демонстрират, че господин Къмингс е блокирал някогашния си началник в WhatsApp през март 2021 година – малко преди да се появи пред комисия от депутати за първи път време след напускането на Даунинг стрийт.

Това не бяха единствените известия, разкрити при следствието, които демонстрираха, че господин Джонсън е неудовлетворен от основния си асистент.

След разкритието през 2020 година, че господин Къмингс е имал пътува до замъка Барнард, до момента в който работеше на Даунинг стрийт, господин Джонсън изпрати известие до помощници номер 10 през юли 2021 година, в което се споделяше: „ Къмингс е цялостен и цялостен измамник. Той в никакъв случай не ми е казвал, че е ходил в Дърам по време на блокирането.

„ Открих едвам когато започнаха да излизат историите за замъка Барнард и така нататък Повярвах на Мери Уейкфийлд, когато написа част от спецификациите, оставяйки усещане, че са имали беше в Лондон от самото начало.

„ По-късно той сподели, че ми е споделил, само че мозъкът ми беше толкоз мъгляв, че не се записах.

„ Не е правилно, Бих го забелязал.

„ Той в никакъв случай не ми е казвал. След това направих всичко допустимо да го защитя. "

Г-н Къмингс се извини няколко пъти за езика, който е употребявал в известията, оповестени от следствието.

Къмингс споделя, че министър председателят е бил прочут като " количка " < p> В един миг беше разкрито по какъв начин той приказва за Хелън Макнамара, която тогава беше началник на екипа по уместност и нравственос в кабинета на кабинета.

Г-н Къмингс сподели в известие през 2020 година: „ Аз не Не ме интересува по какъв начин се прави, само че тази жена би трябвало да е отвън нашите коси - не можем да продължим да се занимаваме с този отблъскващ срив на английската страна, до момента в който заобикаляме обувките на обувките на този ****. "

Той отхвърли, че е женомразец, казвайки, че е доста по-груб към мъжете, в сравнение с към „ Хелън “.

„ Съгласен съм, че езикът ми е жалък, само че както можете да видите сами, използвах същия или по-лош език [за] министър-председател, държавен секретар или други хора. "

Когато сесията на господин Къмингс с доказателства завърши, той още веднъж се извини на проверяващите.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР