Към днешна дата животът на Джесика Симпсън може да изглежда

...
Към днешна дата животът на Джесика Симпсън може да изглежда
Коментари Харесай

Лесбийска драма опропастила ученическите години на Джесика Симпсън - slava.bg

Към днешна дата животът на Джесика Симпсън може да наподобява розов и благополучен, само че тя е претърпяла сериозна драма в детството си, която е белязала тийнейджърските ѝ години. След като дете претърпяла полов тормоз от момиче, русокоската била наричана „ лесбийка “ в учебно заведение и наложително напуснала екипа на мажоретките.

В своя спомен с името „ Open Book “ Симсън споделя, че откакто споделила с другарка, че е била унизена полово на възраст сред 6 и 12 години от фамилна другарка, тя била наричана „ лесбийка “ на всеослушание в учебно заведение и това я принудило да напусне екипа на мажоретките.

„ Цялото учебно заведение крещеше, че съм лесбийка. По това време даже не знаех какво значи това. Бях капитан на мажоретките и се наложи да се махна. Повече не желаех да бъда мажоретка, тъй като тези девойки ме изложиха обществено и споделиха на всички, че съм „ лесбийка “, показа в шоуто на доктор Оз звездата.

В книгата си Симпсън споделя още по какъв начин нейни ревностни псевдо приятелки ѝ погодили противен капан, откакто известно момче в учебно заведение почнало да флиртува с нея.

„ Те твърдяха, че аз съм ги опипвала и съм желала полови неща от тях по време на преспиване. Аз в никакъв случай не съм била уединено с която и да е било от тях, камо ли в дома им “, написа Джесика.

Мемоарите на Симпсън излязоха публично на пазара при започване на тази седмица. Книгата е с размер 416 страници и певицата е подготвила малко турне, в което ще посети 9 американски града, с цел да промотира труда си.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР