Към Част 1 – ТУК. Стивън Кинцър разказва за С.

...
Към Част 1 – ТУК. Стивън Кинцър разказва за С.
Коментари Харесай

Стивън Кинцър разказва за С. Готлиб и Контролът над съзнанието

Към Част 1 – ТУК. Стивън Кинцър споделя за С. Готлиб и Контролът над съзнанието …В изявлението за RT America, американският публицист и публицист – Стивън Кинцър, споделя на Крис Хъджес за Тайните служби, които проверява в книгата си „ Основният отровител. Сидни Готлиб и Централно разузнавателно управление на САЩ в търсене на средства за надзор на мозъка (HiddenTruth.site).

 Сидни Готлиб
Сидни Готлиб К. Х.: Известно е, че Готлиб е оборудвал по този начин наречените “убежища ” в Ню Йорк, Сан Франциско и окръг Марин (Marin). Как се е случило?С. К.: Той провел поредност от опити – 149 така наречен „ подпроекти “. Целта на един от тях бил да разбере, дали човек може да бъде „ разграничен “, употребявайки секс и опиати, в разнообразни комбинации. За задачата, той отворил обществен дом в Сан Франциско, в региона на Телеграф Хил (Telegraph Hill).К. Х.: Тук е належащо да споменем Уайт, който управлявал обществения дом …С. К.: Да. По решение на Готлиб, сътрудникът от Федералното бюро за битка с опиатите – Джордж Хънтър Уайт, става шеф на обществения дом в Сан Франциско. Целият този опит бил наименуван Операция “Среднощна кулминационна точка ”.
Уайт бил страж на закона, само че самият той не го следвал. Позицията му не му пречила да използва опиати и алкохол в големи количества.К. Х.: Между другото, той преди този момент е сломил живота на джаз звездата Били Холидей (Billie Holiday) …С. К.: Да, в Ню Йорк той преследвал джазмените, по-късно се реалокира в Сан Франциско. Група проститутки били наети да работят в обществения дом и им се плащало да примамват мъже. Джордж Хънтър Уайт – човек, който няма обучение за психолог и без никакъв опит, следил какво се случва през огледало, пиейки мартини.За 10 години опити, Готлиб стигнал до извода, че има доста способи за физическо и психическо заличаване на индивида. Но, той в никакъв случай не намерил метод да “вкара нов разум в получената празнина “.Всъщност, той заключил, че контролът върху мозъка е мит. Десет години той измъчвал хора за нищо.По-късно обаче се оказва, че Готлиб оставя видим отпечатък върху работата на Централно разузнавателно управление на САЩ. Той даже написал редица материали за методите на разпит. Отбелязвам също, че Готлиб е разбирал от токсини, може би най-хубавият в Америка, а може би и в света.К. Х.: Да, Готлиб и екипът му, работили с биологични средства, имали са цялостен боеприпас от такива оръжия. Мисля, че си коства да споменем учения от Централно разузнавателно управление на САЩ – Олсън …С. К.: Да, ученият Франк Олсън (Frank Olson) е бил в групата на Готлиб. Той работи в лаборатория във Форт Детрик (Fort Detrick), Мериленд, и имал огромни подозрения по отношение на цялата тази активност.През лятото на 1953 година, Олсън отпътува за Европа, където вижда хора, измъчвани, евентуално до гибел, с токсини по негов личен дизайн. Той бил толкоз изумен от това, че възнамерявал да напусне Централно разузнавателно управление на САЩ, разказвайки на сътрудниците си всичко.Информацията бързо стигнала до Готлиб. От цялата група, Олсън бил единственият, който е малтретиран от съвестта. Няколко седмици откакто почнал да приказва за своите подозрения, Олсън умира, когато пада през прозорец на тринадесетия етаж.К. Х.: Готлиб е давал скрито LSD даже на своите подчинени, в това число и на Олсън, с цел да види резултата …С. К.: Готлиб бил очарован от LSD. 22 години по-късно, фамилията на Олсън е осведомено, че не е самоубийство, заради меланхолия. Казват им: „ Трябва да признаем, че скрито му дадохме LSD. Той имаше наркотична неуравновесеност, за която допринесохме. “.Тогава, американският президент Джералд Форд (Gerald Ford, Jr.), кани околните му, с цел да сервира своите извинения. Това в никакъв случай до момента не се е случвало! Въпреки това, и в този момент, фамилията има вяра, че събитието с LSD е просто още един опит да се скрие информация, и че Олсън не се е самоубил, а е бил бутнат през прозореца.Четете още: Защо армията на Съединени американски щати си сътрудничи с TTSA? (видео)К. Х.: Направена е ексхумация. Какво се оказва?С. К.: Беше открит голям хематом на челото му …К. Х.: А е паднал на гърба си …

 k5 - Стивън Кинцър споделя за С. Готлиб и Контролът над съзнанието (част 2)
С. К.: По-късно намерихме „ директива ” за ликвидиране, написана от Готлиб по това време. В нея се показва, че най-ефективният метод е да падне човек от огромна височина. Но, първо би трябвало да го “деактивирате ” с удар по челото. Така че, всичко се вписва …К. Х.: Сега, за Университета МакГил, в който се учи по какъв начин да се пречупи човек. Впоследствие, това намира приложение в по този начин наречения „ незабавен трансфер на хора “ – в Гуантанамо и т.н.С. К.: Да. Всички способи, употребявани от Готлиб са разказани и стават основата на управленията, употребявани във Виетнам, Латинска Америка и Близкия изток.К. Х.: Използвана е изключителна степен на изолираност, сензорно претоварване, ограничения. И се оказва, че с тяхна помощ, доста бързо можете да накарате индивида да изпадне в положение на цялостна взаимозависимост на този, който го разпитва …С. К.: Зависимостта играе основна роля. Готлиб бил първият в Централно разузнавателно управление на САЩ, който създава следната концепция: “за да може човек да извърши вашата воля, би трябвало да го “отрежете ” от всички сетивни тласъци и да го накарате да повярва, че вие ​​сте единственият му метод да се върне в действителния свят “. Ето по какъв начин са работили във Виетнам и Латинска Америка, а по-късно тук-там, като Гуантанамо.

 Затворническа болница в Гуантанамо
Затворническа болница в ГуантанамоК. Х.: Значи, това всъщност е обновената версия на същите способи?С. К.: Това е единствено един образец за това, по какъв начин работата на Готлиб към момента се усеща.В началото на Студената война, управляващите декларират, че при положение на изключителна обстановка, пред невероятна опасност за Съединените щати, американците ще би трябвало да създадат взаимни отстъпки с някои правни, етични и морални правила, които нормално съблюдаваме. Сега ни споделят същото.Непрекъснато пораждат всевъзможни изключителни обстановки, заради които ставаме уязвими към изказвания като:„ Трябва да засилим надзора, да засилим контрола и да ограничим гражданските свободи. Когато опасността изчезне, всичко ще се върне на местата си. ”Но това, несъмнено, не се случва.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР