Към Част 1 – ТУК. Изследователят Лорън Макинтайър и племето

...
Към Част 1 – ТУК. Изследователят Лорън Макинтайър и племето
Коментари Харесай

Изследователят Лорън Макинтайър и племето на телепатите

Към Част 1 – ТУК. Изследователят Лорън Макинтайър и племето на телепатите …Въпреки това, през идващите 2 месеца, фотографът се убеждавал, че те не са миролюбиви индианци, а по-скоро нападателно племе, чиито украшения са направени от човешки кости, а купите им са направени от човешки черепи. Постоянно носели със себе си лъкове с остри стрели и слагали алена багра по лицата си, което изостряло страха (HiddenTruth.site).Много скоро, Макинтайър забелязал, че членовете на племето поддържат връзка доста малко между тях. От време на време, тези хора се събирали дружно, пакетирали оскъдните си движимости и се премествали на ново място. Действали доста синхронно, като че ли всичко било разисквано авансово.Тази тайнственост заинтересувала Макинтайър. Когато най-сетне я разкрил, той бил шокиран, тъй като тук срещнал нещо, което не бил виждал на никое място другаде.Един ден Макинтайър се доближил до един възрастен мъж, затрупан с доста брадавици и той почнал да му споделя нещо. Макинтайър не знаел нищо от езика на племето, само че внезапно схванал всичко, което му казвал. Макинтайър осъзнал, че когато говорел, възрастният мъж въобще не отварял устата си. Всички думи се появявали в главата на американеца!Това било нещо като телепатия. Макинтайър дал на този феномен името Проникващи лъчи. Тогава същият възрастен човек, на който Макинтайър дал името Barnacle, споделил, че племето постоянно е съществувало като един кошер, и че всички членове на племето били душевен свързани между тях. В същото време, старейшините на племето са най-силните в такава умствена връзка.


 Племето на телепатите
Племето на телепатитеМакинтайър схванал, че хората от племето не разбирали думата “аз ”, тъй като за тях нямала смисъл. Той също осъзнал, че когато Майоруна внезапно започвали да събират нещата си и да се реалокират на ново място, това означавало, че всички те са получили ментален сигнал от старейшините. Индианците от другите племена постоянно атакували земите на Майоруна и по тази причина се криели от тях. И доколкото е допустимо, се опитвали да убият нашествениците.Друго извънредно изобретение било тяхната формулировка за “време ”. То можело да бъде за тях по едно и също време движещо се и статично. Например, когато човек отивал някъде или правил нещо, а по-късно се оттеглял. Те не скърбели, че имат къс живот и не разбирали за какво е належащо да помним предишното.По-късно, Макинтайър бил позволен до мистичния обред, който се провеждал за телепатия. Била му дадена да изпие запарка от специфични билки. След това почнал да чува „ бял ​​шум “ в главата си, с който човек можел да се досети за мислите на разнообразни членове на племето.Четете още: Тсантса – ужасяващата традиция на племето Хиваро за отмъщениеНо, даже и с такова необикновено прекарване, Макинтайр схванал, че не може да живее непрекъснато с Майоруна. Той постоянно бил държан под контрол и към момента бил считан за пандизчия. Макинтайр съумял да избяга инцидентно, като скочил в реката по време на дъждовния сезон. Преплувал, държейки се за парче от дърво. Скоро бил видян от водач на хеликоптер, който прелитал над горите.

 r5 - Изследователят Лорън Макинтайър и племето на телепатите (част 2)
След като се завърнал вкъщи, Макинтайър мълчал за случилото се с него. Той схванал, че доста малко хора ще му повярват. Тази невероятна история щяла да почине дружно с него през 2003 година, в случай че не бил американецът от румънски генезис П. Попеску (Petru Popescu).През 1987 година, Попеску инцидентно срещнал Макинтайър на друго пътешестване по Амазонка. Мъжете станали близки другари и един ден Макинтайър му разказал историята си за телепатите от Майоруна.Когато учуденият Попеску го попитал за какво е мълчал толкоз дълго, Макинтайър отвърнал, че преди всичко няма да му повярват, а на второ място – биха могли да спрат да работят с него, защото това ще се отрази на репутацията му на почитан фотожурналист и публицист.Това е добър образец за това, за какво хората в нашето общество, които са претърпели аномални феномени, в множеството случаи или мълчат за случилото се, или описват, оставайки анонимни очевидци.Попеску въпреки всичко съумява да убеди Макинтайър да опише на света за телепатите. През 1991 година, е оповестена сензационната книга The Encounter: Amazon Beaming. Тя била доста подложена на критика, само че Макинтайър не го интересувало. Той бил към този момент доста възрастен и умрял 10 години по-късно.През двадесет и първи век, индианците от племето Майоруна към този момент не наподобяват на примитивни диваци. Имат достъп до облекла, движимости и други артикули. Малцина от тях са напуснали и макар, че се пробват да запазят метода на живот на своите предшественици, а държавното управление афишира региона им за резерват, младежите от Майоруна от ден на ден се интересуват от градовете, а не от джунглата.Племето всъщност изчезва и в този момент е мъчно да се чуе за тяхната телепатия, като че ли са изгубили този подарък.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР