Към българския представител на Евровизия“ 2018 – група Equinox“ – ...

Към българския представител на Евровизия“ 2018 – група Equinox“ –

Кристиан Костов се присъединява към Equinox за концерт в Амстердам

Към българския представител на „ Евровизия “ 2018 – група „ Equinox “ – ще се причисли още един реализатор, въпреки и единствено за една вечер. На музикалната сцена до Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов - JJ, Трей Кембъл и Джони Мануел ще застане артистът, донесъл най-големия триумф за България на песенния конкурс до момента - Кристиан Костов. Това ще се случи на следващия ден по време на промоционалния концерт „ Eurovision in Concert “ в Амстердам.


„ Много се вълнувам, че ще имам опция да пея с толкоз надарени и опитни музиканти. Аз самият одобрявам „ Bones “ като продължение на „ Beautiful Mess “ и мисля, че ще се усещам прелестно да пея на една сцена с другите членове на групата “– показа Кристиан Костов.

Изненадващата колаборация ще даде опция на почитателите на музикалния конкурс да чуят друга версия на песента „ Bones “. Българското осъществяване ще бъде едно от 33-те в програмата на най-големия промоционален концерт преди „ Евровизия ", който от 10 години се организира в холандската столица.

„ Аз самият се надявам върхът ми да трае единствено година и група „ Equinox “да го усъвършенства. Това би било прелестно за всички хора в България, само че и огромно самопризнание за нас с Поли Генова като предходни представители. Мечтая да видя „ Евровизия “ в нашата страна и всеки български представител има моята най-искрена поддръжка. Надявам се всички хора, които гласоподаваха за мен предходната година, да поддържат в този момент и „ Equinox “ – добави младият български реализатор.

Тази година България ще взе участие под номер 10 в първия полуфинал на „ Евровизия “, който ще се организира на 8 май. За българската ария ще могат да гласоподават телевизионните фенове в Испания, Португалия, Англия, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония.

Ако „ Equinox “ се класира за Големия край, феновете ще чуят българската ария отново на 12 май.

Българската национална телевизия ще излъчи и трите конкурсни вечери от 22:00 часа, директно от португалската столица Лисабон.
  „ Equinox „ Equinox " показва българската ария за "Евровизия " пред интернационална аудитория
Петимата реализатори за първи път ще изпълнят онлайн „ Bones “ в Лондон

Източник: bnt.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg