Каляри и Фиорентина дават начало на 28-ия кръг в петъчния

...
Каляри и Фиорентина дават начало на 28-ия кръг в петъчния
Коментари Харесай

Каляри ще открадне точки от Фиорентина

Каляри и Фиорентина дават начало на 28-ия кръг в петъчния конфликт от италианската Серия " А ". Домакините редуват мощни и слаби мачове и се намират в рискова непосредственост до зоната на изпадащите. В последния кръг момчетата на Роландо Маран паднаха от Болоня и тотално заличиха положителните усещания, които бяха оставили при успеха над Интер с 2:1.

В последните си девет срещи Каляри има едвам две победи, като и двете бяха вкъщи с 2:1 – надлежно против Парма и Интер. Трябва да се означи наклонността, че 5 от общо 6-те победи този сезон на Каляри са вкъщи.

Българският национал Кирил Десподов е с мускулна контузия и сигурно пропуща дуела. " Имаме проблеми в състава си. Аут е Кирил Десподов. С болежки е Лука Пелегрини. Фиорентина е добър тим, който е добре проведен. Всичко е с помощта на треньора им. Трябва да играем както с Интер, с цел да вземем точки ", разгласи Маран.

Winbet – успеха е страст! (18+)


Фиорентина се намира в средата на подреждането и заема десетото място. За последните девет кръга тимът позволи единствено една загуба, която пристигна при последното посещение, когато загуби с 1:3 от Аталанта. В последния кръг виолетовите направиха домакинско тъждество 1:1 против Лацио. Каляри по никакъв начин не е елементарен противник, изключително вкъщи и Фиорентина сигурно ще изпита съществени компликации. В същото време виолетовите имат проблеми с осъдени и контузени съществени футболисти, а това няма по какъв начин да не се отрази върху представянето им.

Интересен пазар от следващата доза “Super Hot залози “ идва от българския букмейкър Winbet. От компанията са завишили коефициента за маркета Каляри да означи първия гол в срещата. От общоприета ставка 2.30 все още е впечатляващите 3.00 ! Определено много изкушаващо…
Промоцията е част от техните “Super Hot
залози “, които са налични на www.winbet.bg всеки понеделник, сряда и петък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР