Калвин Филипс ще трябва да понесе голямо намаление на заплатата

...
Калвин Филипс ще трябва да понесе голямо намаление на заплатата
Коментари Харесай

Лийдс гледа Калвин Филипс да се завърне, но провалът на Манчестър Сити ще трябва да понесе голямо намаление на заплатата

Калвин Филипс ще би трябвало да понесе огромно понижение на заплатата това лято, в случай че желае да се върне в Лийдс Юнайтед и да постави завършек на кошмара си за Манчестър Сити.

Филипс направи единствено шест титуляри за Сити, откогато мина за £50 милиона на Етихад от Лийдс през 2022 година, а сега полузащитникът е чартърен в Уест Хем. Надявахме се, че този ход ще го накара да преоткрие някаква форма преди Евро 2024, само че нещата не вървят по проект.

Филипс не съумя да впечатли почитателите на " чуковете " и беше забелязан да подвига междинен пръст към последователите след загубата им с 4-3 от Нюкасъл в събота, при която позволи дузпа.

Въпреки неотдавнашните компликации на 28-годишния футболист, Daily Star оповестява, че ползата към него няма да липсва това лято, защото Сити е подготвен да го продаде за към £25 милиона. И Лийдс ще бъде измежду клубовете, които се интересуват от подписването на Филипс, при изискване че завоюват промоция назад във Висшата лига.

Отборът на Даниел Фарке сега...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР