Калоянов от сериала „Столичани в повече” получил кризата по време

...
Калоянов от сериала „Столичани в повече” получил кризата по време
Коментари Харесай

Георги Стайков на косъм от инсулт

Калоянов от сериала „ Столичани в повече” получил рецесията по време на посещение в морския град. Ростислав от паметния „ Вчера” мощно тормозил лекарите, които се страхували от инсулт, само че след направените проучвания, било открито, че положението му е породено от транзиторна исхемична офанзива.

От болничното заведение оповестиха, че положението на Стайков към този момент е устойчиво и той ще бъде изписан всеки миг. Той останал в отделението за пет дни, като имал и координационни нарушавания.

През това време артистът е минал всички вероятни функционални, образни и клинично — лабораторни проучвания, написа „ Телеграф”.

Д-р Павлинка Хубанова, началник–отделение по Нервни заболявания, изясни, че няма данни за мозъчен инсулт, а се касае за исхемична офанзива.

През 2012 година в свое изявление Георги Стайков показа за различен здравословен проблем в фамилията. „ Жена ми Асения падна и си удари главата. Всичко е наред, малко не си усеща зъбите. Сега тя е до мен, аз готвя”, сподели още той.

На 10 август същата година той стана на 48 и показа, че изобщо не се усеща остарял.

Към днешна дата той е на 54 и още веднъж е звезда на екрана–в ролята на подмолния състезател Калоянов в „ Столичани в повече”.

„ Много обичам такива функции. С Любо Нейков работихме в „ Мисия Лондон”, в този момент се виждаме още веднъж и е все едно, че не е минало никакво време от този момент.

Много се забавляваме, множеството ми подиуми са с него. Той е извънреден имитатор”, споделя пред Би Ти Ви още Стайков.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР